36732
10:00 29.042024

ГОРОСКОП (29 квітня – 5 травня)

Цікаве 412

ОВЕН

Непростий, але цікавий тиждень. Час, що дасть поштовх для змін. Важливо не квапити події. Прискорення процесів може вилитися розлюченістю на себе та інших, а постійна внутрішня боротьба забезпечить труднощі у самореалізації. Намагайтеся якісно попрацювати і добре відпочити!

ТЕЛЕЦЬ

Тиждень єднання із сім’єю та корінням. Прекрасний час для приготування смачних частувань та всього, що потішить молодших, а також зустрічей зі старшими за родом, шанування пам’яті померлих. Багато Тельців зможуть зараз закласти чудовий фундамент для майбутніх успіхів. 

БЛИЗНЯТА

Час зацикленості на проблемах, страх змін. Але це доти, поки  Меркурій у фазі ретроградного руху. Намагайтеся більше часу проводити наодинці із собою. Надзвичайно корисні: медитації, здорова їжа, догляд за тілом та емоційним станом. До кінця тижня життя заграє новими барвами.

РАК

Подумайте про всі сфери життя: яка потребує найбільшої уваги? Можливо, слід переглянути свій підхід. Саме зараз багато питань вдасться вирішити, встановити баланс між емоціями та відповідальністю, бачити довгострокові перспективи. Корисно внести в життя оригінальність і винахідливість.

ЛЕВ

Лідерські якості, харизма, талант дозволять рвонути вперед і обійти всіх конкурентів. Сильний час для нових починань та відродження. Знаходьте час для дітей та шлюбного партнера. Занадто велика концентрація на своїх бажаннях може створити обмеження та напругу в сфері взаємин.

ДІВА

Енергії планет протягом тижня нададуть відповідні обставини для відродження та нового життєвого етапу. Мотивація посилюється, тому можна використовувати весь потенціал для встановлення нових цілей та вжиття заходів для їхнього досягнення. За бажання зможете гори зрушити. 

ТЕРЕЗИ

Можливе загострення внутрішнього конфлікту – інтуїція говорить одне, а міркування диктують інше. Не відкладайте нічого на потім, але й не забувайте про сімейні цінності. Кожне слово чи вчинок можуть призвести до великої події. Відкладіть усі експерименти на потім, особливо із зовнішністю.

СКОРПІОН

Найімовірніше, життєві обставини чи давній партнер поставлять вас перед непростим вибором. Можете скористатися ситуацією, що склалася, обернути її на свою користь і здивувати оточення. Акуратніше з емоціями та висловлюваннями!  Неординарні вчинки допоможуть виділитися з натовпу.

СТРІЛЕЦЬ

Стаєте схильними до емоційних коливань і перепадів настрою, що може впливати на вашу активність і самопочуття. Адже саме зараз люди можуть побачити у вас творчу та багатогранну особистість, тому покажіть себе з кращого боку! Розгляньте джерела натхнення в різних речах. 

КОЗОРІГ

Ви схильні чекати більше, ніж є реальна можливість отримати насправді. Може бути брак сил та мотивації: відчуття втоми і навіть байдужість до активних дій. Дисонанс у напрямку та зосередженості енергії дає відсутність фокусу, а це може вибити вас із колії. Більшість труднощів зникнуть самі собою.

ВОДОЛІЙ

Стикаєтеся з труднощами у плануванні та здійсненні завдань. Настав той час, коли вам треба навчитися розраховувати лише на себе та нести за це відповідальність. Ви можете контролювати ситуацію, відмовившись від старого, відчуваючи енергію вповні, бачити дорогу до нових перспектив.

РИБИ

Гарний час для перегляду взаємин із людьми загалом, поганий – для вкладення фінансів та великих закупівель. Спробуйте  пояснити якісь речі собі та довести це іншим. Але не завжди потрібно домовлятися, а тим більше поступатися. Головне – не перестаратися, адже це може не сподобатися оточенню. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті триває підготовка населення до національного спротиву
17:01
Відкриту музично-теоретичну олімпіаду ім. Надії Затіної вдруге провели в Ужгороді
16:34
Завдяки латвійській підтримці поранені українські бійці проходять реабілітацію
16:18
В Ужгороді відзначили Всесвітній день Червоного Хреста та Червоного Півмісяця
16:03
На Закарпатті гості посварилися з нареченим і пішли коліями до Словаччини
15:48
Вихованці угорськомовних навчальних закладів Мукачева підготували концерт до Дня матері
15:34
Ужгородські «Карпати» закріпилися на другій позиції 
15:22
На території Углянської сільської ради ліквідовано стихійне сміттєзвалище
15:07
Чемпіонат Мукачівщини з футболу: результати ігор 5-го туру
14:51
На Закарпатті судитимуть експосадовців комунального підприємства, які незаконно привласнили понад 1 млн грн бюджетних коштів при ремонті доріг
14:09
Всі новини