29996
10:00 6.052024

Гороскоп (6 – 12 травня)

Цікаве 385

ОВЕН

Складний та незвичайний період. Овнам, невиправним трудоголікам, зірки рекомендують зайнятися особистим життям. Словом, попереду цікавий тиждень, але емоційно затратний. Професійна активність представників цього знака зодіаку зараз на дуже високому рівні. Не бійтеся ризикувати – зірки на вашому боці.

ТЕЛЕЦЬ

Цього тижня можливі проблеми з органами перевірки, але якщо у вас усе гаразд, то й боятися нічого. Ви досягли певних успіхів у професійній діяльності, однак це ще не межа. Якщо більше демонструватиме свої старання, перед вами відкриються нові можливості для завоювання чергових вершини.

БЛИЗНЮКИ

Зараз ви надто переймаєтеся своєю кар’єрою, тому нерідко від вашої зайнятості на роботі страждають близькі. Намагайтеся більше часу проводити з сім’єю або коханою людиною. Приділіть увагу тим, хто поряд, і ваші зусилля дадуть чудові результати. Зміцнити любовні стосунки допоможе цікава подорож.

РАК

Попереду в Раків тиждень домашніх турбот. Можливо, вам не дуже хочеться займатися рутинними справами, але, як кажуть, час настав! Любовні стосунки не надто турбують вас зараз, оскільки в цій сфері все стабільно. З’явиться багато роботи та клопотів, але місце для романтики таки варто знайти.

ЛЕВ

Не пропускайте жодної пропозиції для додаткового заробітку. Робота кипітиме, і визнання ваших заслуг не змусить на себе чекати. До кінця тижня зможете завершити найскладніші проєкти, а також допомогти колегам. Керівництво оцінить вашу завзятість і запропонує вигідне відрядження чи підвищення.

ДІВА

Якщо в минулому були образи та непорозуміння з коханою людиною, то в цей період вам вдасться їх подолати. Насолоджуйтеся сьогоднішнім днем і спілкуванням одне з одним. До кінця тижня очікуються великі витрати, але й прибутки помітно збільшаться. Змінювати роботу варто лише в разі дуже вигідної пропозиції.

ТЕРЕЗИ

Цей тиждень подарує Терезам не лише надлишок енергії, але й уміння спрямовувати сили в правильне русло. А з вашою завзятістю вам не страшні жодні перепони! Отримаєте чимало вигідних пропозицій, проте не всі будуть довгостроковими. Утім вам вдасться добре заробити й піднятися кар’єрними сходами.

СКОРПІОН

Ситуація у професійній сфері, можливо, спричинить необхідність переїзду або відряджень. Головною турботою стане важливе завдання, пов’язане з комерційною власністю, землею чи офісом. У такому разі доведеться вирішувати низку організаційних завдань, але завдяки дисципліні й працьовитості ви з усім впораєтеся.

СТРІЛЕЦЬ

Настає досить цікавий час для особистого життя. Багато хто з тих Стрільців, які вже давно самотні, зможуть зустріти доленосного партнера. Можливе також відновлення взаємин із колишньою пасією, що мешкає далеко від вас. Тут варто розставити всі крапки над «і», щоб не повторити старих помилок.

КОЗОРІГ

У цей період ви матимете достатньо сил, щоб виконати все задумане. Обставини також не підведуть вас. На порядку денному буде багато господарських турбот: облаштування будинку, ремонт, купівля нерухомості тощо. У деяких випадках можливе отримання спадщини від родичів.

ВОДОЛІЙ

Ви готові до важливого кроку, який переведе вас на новий рівень. Попереду позитивний та відповідальний тиждень – не проґавте свій успіх! Друзі та знайомі підтримають вас. Велика кількість пропозицій вимагатиме виваженого рішення. Головним досягненням на професійній ниві вважатиметься зміцнення стосунків із колегами.

РИБИ

Ділові зв’язки, зав’язані в цей час, допоможуть вам у далекій перспективі. Співпраця з колегами з інших міст чи країн розвивається зі змінним успіхом. Проблеми можливі в бізнесменів, інтереси яких пов’язані із закордонними інвесторами. Для досягнення бажаного знадобляться надійне плече та вірне партнерство.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Рахівщині попрощаються з Василем Бочкором, який майже рік вважався зниклим безвісти
09:02
На Берегівщині чоловік підпалив 10-річного сина співмешканки, хлопчик помер
08:34
На Закарпатті розпочався сезон шашликів. У скільки обходиться відпочинок на природі
17:32
Міноборони запустило е-чергу в ТЦК
16:55
В Ужгороді оштрафували 818 водіїв за порушення правил паркування
16:43
На Закарпатті продовжується розбудова й модернізація об'єктів медичної інфраструктури
15:59
У Закарпатському угорському інституті організували науково-дискусійний захід
14:40
Ансамбль «Угорські мелодії» презентує концерт «Чардаші, пісні та танці» 19 травня в обласній філармонії
12:58
В Ужгороді змагалися дзюдоїсти в залік VІ Літньої гімназіади України
12:01
Завдяки прокуратурі перша на Закарпатті печерна стоянка людей кам'яного віку перебуватиме під охороною
11:18
Всі новини