32510
12:01 5.072020

Шашлик по-карськи

Цікаве 682

Інгредієнти:

– свинина – 300 г,

– цибуля – 1 шт.,

– помідори – 1 шт.,

– свиняча жирова сітка,

– олія – 80 г,

– коньяк – 20 г,

– лимонний фреш – 10 г,

– цибуля – 1 шт,

– пряні східні трави.

Спосіб приготування

Спочатку приготуємо маринад. Цибулю нарізаємо півкільцями і змішуємо з пряними травами. Додаємо олію, коньяк і лимонний фреш. Кладемо в маринад шматок свинини і добре перемішуємо, щоб маринад рівномірно покрив усе м’ясо. Ми залишаємо шашлик маринуватися на 3-4 години.

Помідор розрізаємо на дві частини, а цибулю на чотири. Надягаємо шматочок цибулі на шампур. Додаємо половинку помідора і м’ясо. Довершуємо шашлик другою половинкою помідора і шматочком цибулі. Загортаємо шашлик у жирову сітку, кладемо на мангал і смажимо 20–25 хвилин.

Готовий шашлик скроплюємо сухим білим вином і подаємо.

Ідеальний час маринування шашлику – це замаринувати його ввечері, а приготувати вранці.

М’ясо перед маринуванням потрібно нагріти до кімнатної температури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне