32057
16:33 29.052020

Морквяний бісквіт

Цікаве 3829

Інгредієнти

для тіста:

– 4 яйця,

– 40 г цукру,

– 1 дрібка солі,

– 6 г розпушувача,

– 100 г борошна,

– 150 г моркви;

для крему:

– 250 г сметани,

– 50 г цукрової пудри.

Спосіб приготування

Відокремлюємо жовтки від білків. Жовтки перетираємо з половиною цукру. Білки збиваємо з другою половиною цукру до густого стану.

Додаємо в жовтки трохи солі й починаємо поступово вводити борошно, попередньо змішане з розпушувачем.

Моркву натираємо на середній або дрібній тертці. Додаємо в суміш із жовтками й акуратно перемішуємо до однорідної консистенції. Потім додаємо густу білкову масу й розмішуємо.

Вистилаємо форму пергаментом і виливаємо тісто. Випікаємо в розігрітій до 180°С духовці 20–25 хвилин. Готовність перевіряємо дерев’яною шпажкою.

Сметану збиваємо з цукровою пудрою. Коли тісто спечеться, дістаємо його з духовки й даємо охолонути. Розрізаємо бісквіт і заливаємо сметанним соусом.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини