Рибні палички
Інгредієнти:
– 2 філе минтая,
– 1,5 склянки панірувальних сухарів,
– 150 г борошна,
– 1 яйце,
– 1 жовток,
– 200 мл натурального йогурту,
– 10 гілочок петрушки (або кріп),
– 1 ст. л. лимонного соку,
– за смаком сіль та перець.
Спосіб приготування
Філе минтая пропустіть через м’ясорубку. Рибний фарш посоліть і поперчіть. Додайте 2 ст. л. панірувальних сухарів та жовток. Вимішайте фарш до однорідності й трохи відбийте руками.
Сформуйте акуратні рибні палички і зробіть подвійну паніровку. Спочатку обваляйте в борошні, потім у яйці та сухарях, що залишилися. Знову занурте в яйце й обваляйте в сухарях.
Викладіть палички на деко, застелене пергаментом, і випікайте в духовці при температурі 180°С протягом 20 хвилин до утворення рум’яної скоринки.
Подавайте з йогуртовим соусом. Для його приготування подрібніть зелень петрушки/кропу і змішайте з нейтральним йогуртом. Посоліть за смаком і додайте сік лимона.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися