12:21 17.052020
Картопляні булочки з кропивою
Цікаве
5064

Інгредієнти:
– 500 г картопляного пюре,
– 100 мл води,
– 200 г кропиви,
– 1,5 ч. л. сухих дріжджів,
– сіль,
– 1 ст. л. цукру,
– 50 г м’якого вершкового масла,
– кунжут.
Спосіб приготування
Кропиву наріжте і подрібніть у блендері. Можна влити трохи води. Змішайте кропиву, картопляне пюре, цукор, вершкове масло та дріжджі.
Поступово підсипаючи борошно, замісіть тісто. Посоліть і ще раз перемішайте.
Застеліть деко папером для випічки. Сформуйте і викладіть булочки.
Поставте деко в духовку, розігріту до 50ºС, на 25 хвилин. Посипте булочки кунжутом і печіть при 180ºС ще 25–30 хвилин.
Трохи остудіть і подавайте.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
ВПО Ясінянської громади отримали допомогу від Global Empowerment Mission Ukraine
17:08
Мукачево відвідали діти з прифронтового Сіверська
16:45
Інна Туряниця про допомогу в лікуванні та реабілітації українських військових із боку Литви
16:28
На Рахівщині під час пожежі загинули свійські тварини
16:10
Про підлітків і вибір: у театральній студії «Слава» відбулася прем’єра
15:57
На Берегівщині вогнеборці загасили пожежу в господарській споруді
15:42
Теодор Мацапула про святого Губерта та 10-річчя освячення каплиці в Камʼяниці
15:30
БК «Ужгород-КЗ ДЮСШ» переміг і закріпився на вершині турнірної таблиці
15:08
Закарпатське жіноче товариство «Дами троянд» провело традиційну різдвяну благодійну акцію
14:55
Локомотив потяга Харків-Ужгород постраждав через атаку дроном
14:41
Всі новини
Головне
Публікації
БК «Ужгород-КЗ ДЮСШ» переміг і закріпився на вершині турнірної таблиці
15:08
2025 рік ужгородські «Карпати» завершили на третьому місці
12:26
Мелодія дому: історія творчої родини Тулюків із Мукачівщини
11:38
Разом із закарпатцями колядували представники різних куточків України
09:57
Закарпатська сноубордистка Аннамарі Данча встановила історичне досягнення
14:49
Всі Публікації
Фото
Відео