31904
12:21 17.052020

Картопляні булочки з кропивою

Цікаве 4950
Yeast buns with a filling of cottage cheese and nettles. The filling of the nettle is rich in carotene and vitamin C

Інгредієнти:

– 500 г картопляного пюре,

– 100 мл води,

– 200 г кропиви,

– 1,5 ч. л. сухих дріжджів,

– сіль,

– 1 ст. л. цукру,

– 50 г м’якого вершкового масла,

– кунжут.

Спосіб приготування

Кропиву наріжте і подрібніть у блендері. Можна влити трохи води. Змішайте кропиву, картопляне пюре, цукор, вершкове масло та дріжджі.

Поступово підсипаючи борошно, замісіть тісто. Посоліть і ще раз перемішайте.

Застеліть деко папером для випічки. Сформуйте і викладіть булочки.

Поставте деко в духовку, розігріту до 50ºС, на 25 хвилин. Посипте булочки кунжутом і печіть при 180ºС ще 25–30 хвилин.

Трохи остудіть і подавайте.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Курячі гомілки в медово-гірчичному соусі
17:00
Правоохоронці повернули родині полоненого військового майже 3 мільйони гривень, викрадених шахраями
16:19
До порушників митних правил Закарпатською митницею застосовано чималі штрафні санкції
15:55
На Ужгородщині громада встановила хрест
15:33
На Березнянщині від важкої хвороби помер колишній військовослужбовець
15:13
До монастиря на Хустщині підкинули немовля
14:58
На Закарпатті викрито «кримінального авторитета», який організовував незаконні переправлення військовозобов’язаних із установи виконання покарань
14:36
Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом пожежі в ужгородській лікарні
14:18
На Закарпатті пройшов традиційний забіг виноградниками
14:02
Осіння палітра смаків і традицій: у Великій Доброні відбувся дев’ятий кулінарний майстер-клас Закарпатської гастрономічної майстерні
13:46
Всі новини
Головне