12:21 17.052020
Картопляні булочки з кропивою
Цікаве
4411
Інгредієнти:
– 500 г картопляного пюре,
– 100 мл води,
– 200 г кропиви,
– 1,5 ч. л. сухих дріжджів,
– сіль,
– 1 ст. л. цукру,
– 50 г м’якого вершкового масла,
– кунжут.
Спосіб приготування
Кропиву наріжте і подрібніть у блендері. Можна влити трохи води. Змішайте кропиву, картопляне пюре, цукор, вершкове масло та дріжджі.
Поступово підсипаючи борошно, замісіть тісто. Посоліть і ще раз перемішайте.
Застеліть деко папером для випічки. Сформуйте і викладіть булочки.
Поставте деко в духовку, розігріту до 50ºС, на 25 хвилин. Посипте булочки кунжутом і печіть при 180ºС ще 25–30 хвилин.
Трохи остудіть і подавайте.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини
Головне
Публікації
У Закарпатському угорському інституті вручили сертифікати випускникам мовних курсів
11:57
Рахівські митці презентували в Хусті виставку «Відлуння душі»
09:00
У Берегові на Днях Ракоці вручили нагороди
15:58
У Берегові тривають «Дні Ракоці»
09:36
Невтішні результати ужгородських «Карпат-ШВСМ»
16:20
Всі Публікації
Фото
Відео