30950
15:23 26.022020

Курячі ніжки в пікантному соусі

Цікаве 4789

Інгредієнти:

– 800 г курки (гомілки),

– 6 ст. л. соєвого соусу,

– 5 ст. л. кетчупу,

– 1/2 шт. перцю чилі,

– 3 зубчики часнику,

– 2 ст. л. соняшникової олії,

– 1 ст. л. насіння кунжуту,

– за смаком сіль та перець.

Спосіб приготування

Курячі ніжки посоліть, поперчіть за смаком, збризніть 2 ст. л. олії й запечіть у духовці до готовності (25 хвилин).

Поки смажаться ніжки, приготуйте соус. У невеликій мисці з’єднайте соєвий соус, кетчуп, подрібнені зубчики часнику та половину перцю чилі. Вилийте все на сковороду, поставте на середній вогонь і випарюйте протягом 3–5 хвилин, поки соус не загусне.

Готові курячі ніжки дістаньте з духовки й покладіть у сковороду із соусом. Тушкуйте 5 хвилин, періодично помішуючи, щоб вони рівномірно вкрилися соусом. Подавайте, посипавши чорним або звичайним кунжутом.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
«Голос молоді»: в Ужгороді провели Закарпатський обласний молодіжний форум
17:30
Лікарська місія «Карітасу» завершила цьогорічний скринінг у Ратівцях
17:11
Закарпатська угорська туристична рада: виклики, досвід і плани в часи війни
16:55
На крилах традицій: презентація історії танцю в Ліцеї ім. Габора Бетлена
16:39
Оперативники Мукачівського прикордонного загону викрили організатора переправлення осіб через українсько-польський кордон
16:21
На Тячівщині горіла надвірна споруда
16:07
На Закарпатті прокурори зупинили спробу створити фіктивний борг держави на 32 млн грн
15:51
На Закарпатті компенсацію витрат за працевлаштування ВПО цьогоріч отримали вже 170 роботодавців області
15:34
Життя за націю: пам'ять про Яноша Естергазі в Мукачеві
15:21
На Закарпатті рятувальники ліквідували пожежу в коптильні та не допустили вибуху газових балонів
15:09
Всі новини
Головне