30950
15:23 26.022020

Курячі ніжки в пікантному соусі

Цікаве 4691

Інгредієнти:

– 800 г курки (гомілки),

– 6 ст. л. соєвого соусу,

– 5 ст. л. кетчупу,

– 1/2 шт. перцю чилі,

– 3 зубчики часнику,

– 2 ст. л. соняшникової олії,

– 1 ст. л. насіння кунжуту,

– за смаком сіль та перець.

Спосіб приготування

Курячі ніжки посоліть, поперчіть за смаком, збризніть 2 ст. л. олії й запечіть у духовці до готовності (25 хвилин).

Поки смажаться ніжки, приготуйте соус. У невеликій мисці з’єднайте соєвий соус, кетчуп, подрібнені зубчики часнику та половину перцю чилі. Вилийте все на сковороду, поставте на середній вогонь і випарюйте протягом 3–5 хвилин, поки соус не загусне.

Готові курячі ніжки дістаньте з духовки й покладіть у сковороду із соусом. Тушкуйте 5 хвилин, періодично помішуючи, щоб вони рівномірно вкрилися соусом. Подавайте, посипавши чорним або звичайним кунжутом.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Хусті відбулося чергове засідання виконкому
17:33
Ужгород прощався із загиблим Героєм
17:11
Від ботанічного саду до приватних рук: на Закарпатті прокуратура скерувала до суду справу про розкрадання заповідних земель УжНУ
16:52
Прем’єра вистави про життя отця-бенедиктинця Плаціда відбулася в Мукачеві
15:40
Закарпатські рятувальники цьогоріч ліквідували 2121 пожежу
15:20
Майже 70 млн грн донарахованих податків сплатило до бюджету аграрне підприємство за результатами перевірки на Закарпатті
14:55
У Берегові сталася пожежа в приміщенні Пенсійного фонду
14:38
П’ятьом закарпатським спортсменам з інвалідністю та їх тренерам призначено стипендію Президента України
14:16
На Закарпатті виявили дві спроби незаконного переправлення осіб через українсько-словацький кордон
13:55
Закарпатська митниця цьогоріч скерувала до суду справ на 185,5 млн. грн
13:44
Всі новини