30950
15:23 26.022020

Курячі ніжки в пікантному соусі

Цікаве 4756

Інгредієнти:

– 800 г курки (гомілки),

– 6 ст. л. соєвого соусу,

– 5 ст. л. кетчупу,

– 1/2 шт. перцю чилі,

– 3 зубчики часнику,

– 2 ст. л. соняшникової олії,

– 1 ст. л. насіння кунжуту,

– за смаком сіль та перець.

Спосіб приготування

Курячі ніжки посоліть, поперчіть за смаком, збризніть 2 ст. л. олії й запечіть у духовці до готовності (25 хвилин).

Поки смажаться ніжки, приготуйте соус. У невеликій мисці з’єднайте соєвий соус, кетчуп, подрібнені зубчики часнику та половину перцю чилі. Вилийте все на сковороду, поставте на середній вогонь і випарюйте протягом 3–5 хвилин, поки соус не загусне.

Готові курячі ніжки дістаньте з духовки й покладіть у сковороду із соусом. Тушкуйте 5 хвилин, періодично помішуючи, щоб вони рівномірно вкрилися соусом. Подавайте, посипавши чорним або звичайним кунжутом.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді сьогодні попрощалися із 49-річним полеглим захисником Михайлом Луп’яком
17:53
Спільна пам'ять, спільна відповідальність: у Берегові відбулася міжнародна конференція дослідників ГУЛАГу
17:18
У Чопі вшанували пам’ять жертв «маленьких робіт»
17:00
На Берегівщині затримали співробітників банку, які перевозили військовозобов’язаних до кордону в інкасаторському авто
16:46
СБУ та Нацполіція викрили ще 4 «ухилянтські схеми» у столиці та західних регіонах України
16:09
Мукачівці з успіхом виступили на відкритому Кубку Ковеля з параолімпійського виду спорту – боча
15:49
На Берегівщину релокується сільськогосподарський бізнес із Харківщини
14:47
Закарпатський народний хор яскравим концертом представив «Зіркове майбутнє Срібної землі»
14:38
Головна баскетбольна команда Закарпаття вперше в сезоні втратила очки
14:01
На війні загинув житель Баранинської громади
13:44
Всі новини