30950
15:23 26.022020

Курячі ніжки в пікантному соусі

Цікаве 4642

Інгредієнти:

– 800 г курки (гомілки),

– 6 ст. л. соєвого соусу,

– 5 ст. л. кетчупу,

– 1/2 шт. перцю чилі,

– 3 зубчики часнику,

– 2 ст. л. соняшникової олії,

– 1 ст. л. насіння кунжуту,

– за смаком сіль та перець.

Спосіб приготування

Курячі ніжки посоліть, поперчіть за смаком, збризніть 2 ст. л. олії й запечіть у духовці до готовності (25 хвилин).

Поки смажаться ніжки, приготуйте соус. У невеликій мисці з’єднайте соєвий соус, кетчуп, подрібнені зубчики часнику та половину перцю чилі. Вилийте все на сковороду, поставте на середній вогонь і випарюйте протягом 3–5 хвилин, поки соус не загусне.

Готові курячі ніжки дістаньте з духовки й покладіть у сковороду із соусом. Тушкуйте 5 хвилин, періодично помішуючи, щоб вони рівномірно вкрилися соусом. Подавайте, посипавши чорним або звичайним кунжутом.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У КЗ «Центр олімпійської підготовки Закарпатської області» урочисто відкрили реконструйований зал
18:00
Рятувальники допомогли туристу, який заблукав у горах на Рахівщині
17:30
Герої посмертно отримали звання почесний громадянин Ужгорода
17:10
На Тячівщині затримали підозрюваного у переправленні військовозобов’язаних через кордон
16:54
Закарпатець братиме учать у складі національної збірної на Strong Spirit’s Games
16:34
На Закарпатті на реалізацію проєкту «єРобота: Власна справа» спрямовано 118 млн грн
15:45
Закарпатські газовики відзначили 50-річчя газифікації краю
15:30
Спецпрокурори викрили нові схеми розкрадання деревини на 32,8 млн грн у ДП «Ліси України»
15:17
Закарпатка здобула медаль на чемпіонаті України з дзюдо
14:52
В Ужгороді – тимчасове пониження тиску водопостачання в мікрорайоні Радванка і промисловій зоні
14:26
Всі новини
Головне