30950
15:23 26.022020

Курячі ніжки в пікантному соусі

Цікаве 4589

Інгредієнти:

– 800 г курки (гомілки),

– 6 ст. л. соєвого соусу,

– 5 ст. л. кетчупу,

– 1/2 шт. перцю чилі,

– 3 зубчики часнику,

– 2 ст. л. соняшникової олії,

– 1 ст. л. насіння кунжуту,

– за смаком сіль та перець.

Спосіб приготування

Курячі ніжки посоліть, поперчіть за смаком, збризніть 2 ст. л. олії й запечіть у духовці до готовності (25 хвилин).

Поки смажаться ніжки, приготуйте соус. У невеликій мисці з’єднайте соєвий соус, кетчуп, подрібнені зубчики часнику та половину перцю чилі. Вилийте все на сковороду, поставте на середній вогонь і випарюйте протягом 3–5 хвилин, поки соус не загусне.

Готові курячі ніжки дістаньте з духовки й покладіть у сковороду із соусом. Тушкуйте 5 хвилин, періодично помішуючи, щоб вони рівномірно вкрилися соусом. Подавайте, посипавши чорним або звичайним кунжутом.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Поблизу кордону зі Словаччиною затримали групу порушників та їхнього переправника. Відео
16:07
На Закарпатті прикордонники долучилися до оздоровчого забігу
16:04
В Ужгороді затримали громадян, які підозрюються у крадіжці
15:37
Знай свої права: що потрібно врахувати при купівлі мобільного телефону
14:02
На Закарпатті обговорили реалізацію Стратегії забезпечення права кожної дитини в Україні на зростання в сімейному оточенні
13:29
Без змін для отримувачів: відтепер усі соцвиплати адмініструє Пенсійний фонд України
12:33
ТОП 10 вакансій від Закарпатської обласної служби зайнятості
11:19
10 дітей вилучили з неблагополучних родин у Мукачеві
17:38
В Ужгороді стартував молодіжний освітній фестиваль «База» від Української академії лідерства
17:01
У селі Боржавське з 8 до 10 липня тимчасово припинять газопостачання через планові ремонти
16:40
Всі новини
Головне