30274
14:04 9.012020

Салат із сиру, яєць та буряків

Цікаве 3675

Інгредієнти:

– буряк середніх розмірів – 2–3 шт.,

– яйце куряче – 3 шт.,

– сир твердий – 200 г,

– огірки мариновані – 2 шт.,

– часник середніх розмірів – 3 зуб.,

– цибуля зелена – 50 г,

– сіль, перець чорний мелений – за смаком,

– майонез 73% жирності – 250 г.

Спосіб приготування

Розігріваємо духовку до 180°–200°С, викладаємо загорнутий у фольгу буряк на деко й печемо приблизно 1 годину. Коли готові коренеплоди охолонуть, знімаємо з них фольгу. Очищаємо буряк від шкірки та натираємо на великій тертці.

Яйця варимо й нарізаємо на невеликі кубики.

Для нашого салату можна використовувати будь-який твердий сир. Натираємо його на велику стружку.

Далі подрібнюємо часник. Мілко нарізаємо зелену цибулю та мариновані огірки. Змішуємо всі інгредієнти. Додаємо за смаком сіль і чорний мелений перець. Заправляємо майонезом і дуже ретельно все перемішуємо.

 

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини