29788
13:59 22.112019

Суп із фаршем і грибами

Цікаве 1637

Інгредієнти:

– 1 цибулина,

– 2 болгарські перці,

– 500 грамів фаршу,

– за смаком – прованські трави,

– 2 зубчики часнику,

– 400 грамів свіжих томатів,

– 1 столова ложка томатної пасти,

– 1,2 літра води,

– 200 грамів печериць,

– 1/2 пучка зеленого базиліку,

– 50 г будь-якого сиру,

– сіль, перець – за смаком.

Спосіб приготування

Потрібно дрібно нарізати цибулю і обсмажити на рослинній олії. Додати дрібно нарізаний болгарський перець, обсмажувати, помішуючи, 3-4 хвилини. Додати фарш і обсмажувати до золотистої скоринки. Додати дрібно нарізаний часник, терті помідори і томатну пасту. Потім залити все водою і довести до кипіння. Посолити й поперчити, додати прованські трави, зменшити вогонь практично до мінімуму і варити суп 30-35 хвилин. За 10 хвилин до кінця додати нарізані печериці, дрібно нарізаний базилік.

Подавати суп із тертим сиром.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини