28957
10:00 22.092019

Гороскоп на 23 - 29 вересня 2019

Цікаве 1529

ОВЕН

Ваш творчий потенціал зросте, і ви зможете отримати багатообіцяючу пропозицію, що виявиться досить доречною. Шанс пропускати не слід. Найбільш прямий шлях абсолютно не обов’язково єдиний, краще розгляньте всі варіанти.

ТЕЛЕЦЬ

Поступово зростає авторитет і заробіток, тож за цю сферу переживати не варто. Вірогідні зустрічі з корисними та цікавими людьми, не варто відмовляти тим, хто звернеться до вас із проханнями. На вихідні варто запланувати вирішення найбільш складних проблем, зірки сприяють вам.

БЛИЗНЮКИ

Вчіться цінувати свій час. Постарайтеся не утискати інтереси ділових партнерів і колег. Вам слід бути уважним, навіть допитливим, щоб не наробити помилок. Намагайтеся стежити за своїми словами і діями, необережність може зіграти з вами поганий жарт.

РАК

Ви можете відчути, що жити стає легше. Багато проблем відступлять або розтануть, мов дим. Варто переглянути свої зобов’язання перед близькими і навести лад у справах. Можливі непорозуміння з друзями або покровителями. Вихідні ‒ хороший період для самостійних рішень і праці.

ЛЕВ

Вам варто зберігати спокій і розсудливість. Ваша працьовитість не залишиться непоміченою. Намагайтеся підтримувати себе в піднесеному настрої, контролюйте свої емоції. У вихідні бажано зайнятися вирішенням домашніх справ і проблем. Є реальний шанс закінчити тиждень із почуттям глибокого задоволення.

ДІВА

І вдома, і на роботі пані Фортуна буде на вашому боці. Починайте здійснювати свої честолюбні задуми. Висока ймовірність багатообіцяючого знайомства, постарайтеся його не прогавити. Бажано уникати спілкування з начальством. У вихідні проведіть час без метушні.

ТЕРЕЗИ

Якщо ви будете спокійними і цілеспрямованими, то обов’язково досягнете бажаного успіху. Здобудьте довіру начальства, доведіть йому свою надійність – і перед вами відкриються нові чудові можливості. У вихідні не забувайте про накопичення сімейних справ і проблем.

СКОРПІОН

З’явиться гарна можливість підвищити свою самооцінку, навіть недоброзичливці відзначать блискучі ділові та організаційні якості. Слід довіритися інстинкту самозбереження, він допоможе втілити в життя найпотаємніші задуми. Не шкодуйте про витрачені засоби і час – вони дуже швидко окупляться.

СТРІЛЕЦЬ

Не обов’язково всі проблеми вирішувати наодинці, в деяких ситуаціях дружня порада та підтримка допоможуть вам уникнути перевантажень і перевтоми. Поділіться своїми ідеями з начальством, і воно вас обов’язково підтримає. У вихідні направте енергію в сферу особистих стосунків.

КОЗЕРІГ

Якщо ви бажаєте досягти результатів, потрібно починати діяти – хоч і м’яко, але дуже наполегливо. Від вашої активності буде залежати втілення найзаповітніших планів у реальність. Будьте дбайливими до рідних та близьких, і вони обов’язково віддячать вам навзаєм.

ВОДОЛІЙ

За допомогою творчого настрою та кмітливості ви багато чого зумієте досягти. Не виключено, що недоброзичливці спробують спровокувати вас на конфлікт. Відбудуться події, які відчинять перед вами нові можливості. До вихідних постарайтеся завершити поточні справи.

РИБИ

Будьте відкритими для пропозицій, тоді вони почнуть надходити до вас в наростаючому темпі. У вирішенні ділових питань більше покладайтеся на інтуїцію, як не дивно, логіка навряд чи приведе вас до бажаних результатів. У вихідні не варто робити нерозважливих кроків, навіть таких, які здаються вам дріб’язковими.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах