28435
14:58 7.082019

Картопляний пиріг на пательні

Цікаве 1369

Інгредієнти:

– картопля – 800 г,

– твердий сир – 250 г,

– яйця – 2 шт.,

– зелень петрушки – 30 г,

– соняшникова олія (для смаження),

– сіль, перець (за смаком).

Спосіб приготування:

Картоплю почистіть, промийте і натріть на великій тертці. Картопляний сік відтисніть і злийте.

Викладіть картоплю в миску, додайте 2 яйця, тертий на великій тертці сир, сіль і перець за смаком. Добре перемішайте.

Розігрійте пательню з олією, викладіть картопляну суміш товстим шаром (приблизно 2 см) і обсмажуйте на середньому вогні приблизно 5-7 хвилин. Нижня частина пирога повинна набути золотистого кольору.

Акуратно переверніть пиріг на інший бік і обсмажуйте ще 2 хвилини, після чого накрийте кришкою і смажте ще 5 хвилин. Перед подачею посипте пиріг зеленню петрушки.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини