М’ятне печиво

Опубліковано: | Переглядів: 118
  • Поділіться із друзями:

Інгредієнти:

– масло вершкове – 100 г,

– цукор – 100 г,

– яйце куряче – 1 шт.,

– м’ята – 50 г,

– борошно – 200 г,

– цукрова пудра.

Спосіб приготування:

М’яту помийте, просушіть і обірвіть листочки, киньте у блендер, досипте цукор. Подрібніть, має утворитися ароматний зелений цукор. У миску викладіть м’ятний цукор та м’яке масло. Просійте туди ж борошно та руками розтирайте, утворюючи крихту. Додайте яйце та замісіть протягом 3-4 хв. тісто.

Далі просто відщипуйте шматочки тіста, скачайте кульки, викладайте на пергамент або просто змастіть деко маслом. Приплюсніть кульки пальцями.

Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці до ледь рум’яного кольору. Готове печиво посипте цукровою пудрою.

Таке печиво можна зберігати довго. Наприклад, я кладу його в баночку, закриваю кришкою.

Смачного!

«Карпатський об’єктив»

Спецпроекти