18050
10:00 3.122017

Гороскоп на 4 - 10 грудня 2017

Цікаве 1402

113095.gifОВЕН

Бажано зосередитися на своїх обов’язках. Вам доведеться енергійно вирішувати важливі питання та залагоджувати проблеми,  пов’язані з роботою або близькими людьми. Цілеспрямованість дозволить досягти набагато більших результатів, ніж ви планували. А от вечірка у вихідні може виявитися стомливою.

ТЕЛЕЦЬ

Випаде один із тих рідкісних шансів, які стають причиною кар’єрного зльоту. Будьте готові круто поміняти свій спосіб життя. Спробуйте зрозуміти близьких людей, знайдіть до них правильний підхід. У вихідні постарайтесь відмовитися від ілюзій, а також не опускатися до низьких інстинктів.

БЛИЗНЮКИ

Не варто побоюватися змін, для них зараз сприятливий час. Може вдало вирішитися кар’єрне питання, але про блискучі успіхи стороннім краще поки що не розповідати. Обставини самі складуться на вашу користь. А от домашніх суперечок бажано уникати, щоб не загострювати стосунків.

РАК

Отримаєте важливі новини від людини, з якою давно і близько спілкуєтеся. Імовірні сварки та нерозуміння з боку близьких – не переживайте, проблеми будуть вичерпані. Не варто брати участь у будь-яких сумнівних заходах, не довіряйте незнайомцям. Вихідні краще провести на людях.

ЛЕВ

Ви перебуваєте на порозі великих змін. Будете активно займатися вирішенням проблем, які нагромадились останнім часом. Намагайтеся не пропускати важливих подій, що відбуваються навколо вас. Необхідно контролювати не тільки свої дії та слова, але й думки. У вихідні бажано виїхати на природу.

ДІВА

Виявите ініціативу та активність на роботі. Ваші ідеї будуть підтримані начальством і колегами. Може надійти важлива інформація, постарайтеся гідно її оцінити. У вихідні ймовірна неформальна зустріч, від якої залежатиме багато подій у діловій сфері. Ситуація складеться сприятливо, тож успіх вам практично гарантований.

ТЕРЕЗИ

Вам сприятиме удача, але постарайтеся не роздавати занадто багато обіцянок. Важливо дотримуватися пунктуальності й уникати протиріч з тими, хто знаходиться вище. У вихідні не починайте нічого нового – висока ймовірність одержати перекручену інформацію. Краще відпочиньте в колі сім’ї або близьких друзів.

СКОРПІОН

У вас може з’явитися серйозний привід задуматися над сенсом життя. Стосунки з тими, хто поряд, стануть кращими. Виявіть силу волі, і ви зможете уникнути серйозних витрат, які загрожують вашому фінансовому становищу. У вихідні виникне багато гарних можливостей для реалізації творчих задумів.

СТРІЛЕЦЬ

Настає складний і відповідальний тиждень. Вас багато що дратуватиме та виводитиме з себе, а приборкати свої емоції буде непросто. Постарайтеся, щоб від вияву ваших почуттів не постраждали інші. У вихідні не варто наполягати на своїй правоті, бо незначна суперечка може закінчитися великим конфліктом.

КОЗЕРІГ

Варто контролювати свій емоційний стан, щоб не потрапити в делікатне становище та не посваритися з близькими. У вихідні ваші творчі проекти будуть схвалені й підтримані, тож якщо вам потрібний успіх, постарайтеся не відволікатись, а почати втілювати їх у життя.

ВОДОЛІЙ

На роботі постарайтеся ненав’язливо показати, на що ви здатні, якщо отримаєте свободу творчості. Роботи виявиться багато, але вона буде цікава й дозволить вам розкрити свій творчий потенціал. Покращаться стосунки з близькими, що дозволить реалізувати давні задуми. У вихідні рекомендується активний відпочинок.

РИБИ

Професійні обов’язки можуть повністю поглинути вас. Начальство вирішить, що, крім роботи, інших справ у вас бути не може, і навантажить понаднормовими терміновими завданнями. Наприкінці тижня будьте готові до конструктивних компромісів. У вихідні бажано нарешті зустрітися з давніми друзями.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах