17033
09:38 16.102017

Брати-екстремали з Хуста стали героями популярного дитячого талант-шоу

Цікаве 2400

У Хусті спортивну сім`ю Логін знає багато хто. А ось відтепер братів-велогонщиків – 10-річного Миколку, 7-річного Тимофія і 4-річного Самуіля – знатиме чи не вся Україна. Юні спортсмени-екстремали взяли участь у відомому дитячому талант-шоу “Круче всех”, що транслюється на одному з центральних телеканалів, і героями якого стають діти, які володіють унікальними можливостями в різних сферах.

viber image

Тож гостями чергової передачі, яка вийшла в ефір 15 жовтня, стали наші земляки, три рідні брати Логін з Хуста, які змалку займаються екстремальним видом велоспорту – даунхілом (від англ. down — вниз и hill — гора).

Хлопчаки приїхали до студії не тільки зі своїми “залізними конями” – гірськими велосипедами, але й привезли чимало медалей, адже є переможцями багатьох велогонок та змагань з даунхілу.

Ведучі програми Андрій Доманський і Андрій Данилевич з цікавістю розпитували юних спортсменів про особливості та небезпеки їхнього хобі, а головне, чи не бояться вони займатися таким небезечним видом спорту. На що старший із братів поважно відповів: травм не боїться, просто потрібно мати спеціальне захисне спорядження, а найголовніше – шолом.

У студії спортсмени влаштували справжнє видовищне шоу, в якому продемонстрували свою майстерність їзди на двоколісному.

Після виступу хустські велогонщики отримали пам`ятну медаль з написом “Круче всех” та бурхливі оплески від глядачів.

Богдана КЛЕКНЕР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах