17042
14:11 16.102017

Сину Жан-Клод Ван Дамма загрожує в’язниця

Цікаве 1990

21-річний Ніколас Ван Варенберг, син Жан Клода Ван-Дамма, скоро відправиться під суд. А все через те, що він побив свого сусіда по квартирі.

1

Увечері 10 вересня сусіди Ніколаса викликали поліцію, так як почули жахливі крики Ніколаса – він був несамовитий, бився в ліфті – там залишилися криваві сліди. Однак сам хлопець запевнив, що він був дуже засмучений, сильно вдарив кулаком кілька разів по панелі ліфта і розбив руку до крові. Таких пояснень було досить, всі підозри були зняті.

Однак відразу після відходу поліцейських Ніколас вирішив зігнати злість на свого сусіда по квартирі за те, що той відкрив двері правоохоронним органам. Поліцейські повернулися буквально через кілька хвилин, почувши крики й заарештували Ніколаса. При цьому повідомляється, що 21-річний хлопець був впевнений в успішному результаті справи. Під час затримання він поставив поліцейським питання: «Ви що, прославитися захотіли?».

Ніколаса доставили до відділку разом зі знайденими при обшуку доказами – ножем і марихуаною. Офіцер написав у рапорті, що хлопець демонструє ознаки душевного розладу. Від адвоката Ніколас відмовився, а поговоривши з суддею, домігся, щоб його відпустили під заставу в 10 тисяч доларів.

56-річний Жан-Клод поки не коментував ситуацію. ЗМІ повідомляють, що з сином він майже ніколи не спілкується.

2

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах