Салат «Півник»
Інгредієнти:
– 500 г курячого м’яса,
– 500 г консервованих грибів, краще печериці,
– 1 велика цибулина,
– 150 г волоських горіхів,
– половина баночки консервованої кукурудзи або горошку,
– майонез,
– зелень,
– 1 червоний болгарський перець,
– 1 помідор,
– сіль і чорний перець – за смаком.
Спосіб приготування:
Куряче м’ясо відварюємо, охолоджуємо. Нарізаємо його соломкою. Гриби промиваємо, теж ріжемо соломкою. Цибулю нарізаємо кільцями й маринуємо 15 хвилин. Червоний перець ріжемо впоперек на кільця. Перемішуємо м’ясо з грибами та горіхами, майонезом, горошком або кукурудзою, солимо й перчимо.
Викладаємо на широку плоску тарілку у формі птаха. Червоним перцем, помідором та цибулею прикрашаємо півника, зверху йде зелень.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися