7760
13:51 28.122016

Салат «Півник»

Цікаве 2055

%d1%81%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%b9-2017-%d1%80%d1%96%d0%baІнгредієнти:

– 500 г курячого м’яса,

– 500 г консервованих грибів, краще печериці,

– 1 велика цибулина,

– 150 г волоських горіхів,

– половина баночки консервованої кукурудзи або горошку,

– майонез,

– зелень,

– 1 червоний болгарський перець,

– 1 помідор,

– сіль і чорний перець – за смаком.

Спосіб приготування:

Куряче м’ясо відварюємо, охолоджуємо. Нарізаємо його соломкою. Гриби промиваємо, теж ріжемо соломкою. Цибулю нарізаємо кільцями й маринуємо 15 хвилин. Червоний перець ріжемо впоперек на кільця. Перемішуємо м’ясо з грибами та горіхами, майонезом, горошком або кукурудзою, солимо й перчимо.

Викладаємо на широку плоску тарілку у формі птаха. Червоним перцем, помідором та цибулею прикрашаємо півника, зверху йде зелень.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді п'яний водій влаштував ДТП — власника авто також притягнули до відповідальності
09:18
«Vector Space»: презентація нового проєкту ІТ-кластера Закарпаття
09:00
На Закарпатті п'ять чоловіків намагалися дістатися Румунії гірською ділянкою кордону
08:45
У Мукачеві затримали водія без прав і під наркотиками
08:30
Виноградівщина прощатиметься із загиблим Героєм — Анатолієм Поповичем
20:33
Тячівця судитимуть за обвинуваченням у зґвалтуванні неповнолітньої
17:32
На Закарпатті виявили руїни середньовічного замку: історичне відкриття у Берегові
17:23
На Закарпатті лікарям вдалося врятувати зір трирічному хлопчику, який випадково заклеїв очі суперклеєм
17:08
Бюджети громад Закарпаття зросли на понад 100 мільйонів: ОВА провела нараду щодо фінансових підсумків півріччя
16:52
На Закарпатті з початку року бюджети отримали понад 15,3 млн грн туристичного збору
16:20
Всі новини
Головне