
16:00 31.082016
Скандинавський брусничний соус до м’яса
Цікаве
2448
Інгредієнти:
– 0,2 л червоного вина (напівсолодкого),
– 3 ст. л. меду,
– 0,1 кг брусниці,
– Паличка кориці.
Спосіб приготування:
Змішайте вино з медом, брусницею і корицею. Поставте на вогонь, щоб закипіло. Уваріть отриману суміш на третину для випаровування спирту. Висипайте масу на густе сито, перетріть. Консистенція вийде густуватою.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Хустщині нетверезий водій скоїв ДТП: травми отримали і він, і пасажир
11:52
У Берегові відбудеться «Осінній Берегсас»
11:29
В Ужгороді розгорнуто виставку «ТРОП», присвячену храмовому різьбленню українських Карпат
11:11
Юні тячівські гандболістки перемогли на міжнародних змаганнях
10:50
В Ужгороді влаштували Ходу чемпіонів
10:25
У Мукачеві чолові їздив напідпитку й скоїв ДТП
10:10
Стали відомі показники моніторингу повітря в Ужгороді
09:44
Протидія корупції та розкраданню бюджетних коштів – спільний пріоритет у діяльності правоохоронних органів Закарпаття
09:22
У Мукачеві відбувся чемпіонат ФСТ «Спартак» серед юнаків і юніорів із боксу
09:00
На Закарпатті 3 заклади охорони здоров’я пропонують безкоштовну заміну кришталика
08:45
Всі новини
Головне
Публікації
Хустянка ліпить кумедних тварин із тіста
17:41
Понад 700 бігунів стали учасниками Мукачівського півмарафону
15:21
ФК «Ужгород» не зумів обіграти лідера Другої ліги України
14:05
Угорська громада Закарпаття отримала понад 10 мільйонів форинтів на підтримку навчання
10:24
У Великоберезькому етнографічному музеї відкрили сезон святом збору винограду
18:53
Всі Публікації
Фото
Відео