4377
16:00 31.082016

Скандинавський брусничний соус до м’яса

Цікаве 2274

1Інгредієнти:

– 0,2 л червоного вина (напівсолодкого),

– 3 ст. л. меду,

– 0,1 кг брусниці,

– Паличка кориці.

Спосіб приготування:

Змішайте вино з медом, брусницею і корицею. Поставте на вогонь, щоб закипіло. Уваріть отриману суміш на третину для випаровування спирту. Висипайте масу на густе сито, перетріть. Консистенція вийде густуватою.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне