4377
16:00 31.082016

Скандинавський брусничний соус до м’яса

Цікаве 2485

1Інгредієнти:

– 0,2 л червоного вина (напівсолодкого),

– 3 ст. л. меду,

– 0,1 кг брусниці,

– Паличка кориці.

Спосіб приготування:

Змішайте вино з медом, брусницею і корицею. Поставте на вогонь, щоб закипіло. Уваріть отриману суміш на третину для випаровування спирту. Висипайте масу на густе сито, перетріть. Консистенція вийде густуватою.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві провели в останню дорогу полеглого воїна Романа Погребняка
17:44
Суд визначив застави від 600 тисяч до 4,5 млн грн для фігурантів справи про незаконне переправлення ухилянтів за кордон
17:17
На Тячівщині судитимуть чоловіка, який вбив власного сина
17:10
«Екскурсовод» і «романтик»: на Закарпатті затримали двох порушників, які намагалися втекти до Словаччини
16:52
На Тячівщині чоловік підпалив авто односельця через давній конфлікт
16:21
У Мукачеві горів гараж: вогонь знищив майно, але не поширився на сусідні будівлі
16:07
На Закарпатті стартує Тиждень безпеки дорожнього руху
15:40
У Гайдоші для дітей провели незабутнє свято осені
15:25
В Ужгороді патрульні допомогли жінці повернути загублені речі
14:47
У Виноградові згоріла господарська споруда — рятувальники не допустили перекидання вогню на житловий будинок
14:21
Всі новини