41020
09:00 26.032023

Гороскоп (27 березня – 2 квітня)

Цікаве 16416

ОВЕН

Тиждень буде не з легких, однак ви з усім упораєтеся. Розраховуйте лише на себе та свої сили. Також не зважайте на поради оточуючих, цього тижня вони вам не потрібні. «І один у полі воїн» – це саме про вас. Якщо не складете рук, а впевнено йтимете до мети – все буде добре.

ТЕЛЕЦЬ

Ви або вже отримали, або отримаєте цього тижня приємний і значний подарунок. Може, це і не те, про що мріяли, але він вам потрібен, повірте. Тому ви перебуватимете вже з початку тижня в приємному настрої. І це добре, бо ця атмосфера сформує навколо вас правильну енергетику. Однак пильнуйте свої емоції.

БЛИЗНЮКИ

Серйозність, стриманість та ділове ставлення до усього, що сприймаєте, – ваше кредо на наступний тиждень. Ви маєте проявляти усі свої ділові якості, лише в такому випадку вдасться втримати авторитет, який може добряче похитнутися. І не забувайте про відповідальність за власні дії.

РАК

Тайм-менеджмент врятує вас, адже справ накопичилося багацько. А ось виконати все, не спланувавши своєї роботи, буде майже неможливо. Адже відволікатиметесь на дрібниці. Врахуйте також, що у ваш щільний графік варто включити зустрічі з родиною та друзями, вони потребуватимуть вашої уваги.

ЛЕВ

А ось Левам треба зважати, що рішучість – ваше все цього тижня. Ви маєте зробити той очікуваний крок, який так довго відтягуєте. Повірте, після цього ваше життя якісно зміниться. Однак попередньо добре зважте усі деталі, бо вороття не буде. Від ваших дій також залежатиме й прибуток.

ДІВА

Діви цього тижня мають зупинитися або хоча б максимально стишити хід. Вам треба перезавантажити свої думки, послухати себе. А в тому ритмі, в якому ви зараз живете, зробити це неможливо. Добре, якщо буде змога взяти кілька вихідних і присвятити їх лише собі.

ТЕРЕЗИ

Вас усе втримуватиме вдома, якщо плануєте поїздки, майте на увазі, що все може зірватися в останній момент. Прораховуйте «план Б» і дійте спокійно, зважено реагуючи на обставини. Ваша впевненість у собі та спокій зроблять усю справу, а випробування, у разі витримки, ви майже не відчуєте.

СКОРПІОН

Хтось вам заздрить, і це може негативно відобразитися на вашому емоційному стані. Якщо відчуваєте, що агресуєте – відійдіть, заспокойтеся, а вже потім повертайтеся до розмови. Адже навіть якесь неправильно сказане слово, підвищений тон – і ви ризикуєте втрапити у халепу.

СТРІЛЕЦЬ

Вас накриватимуть емоції. Завелика хвиля, тому спробуйте сублімувати свою енергію через спорт чи творчість. Якщо не знаєте, що робити, запитайте у партнера, підказки від рідних будуть дуже доречними. Але не намагайтеся справитися з усім самотужки, ризикуєте зірватися.

КОЗЕРІГ

Тиждень буде успішним, а загалом навіть хорошим. Однак без якихось різких звершень. Все відбуватиметься відповідно до плану. Не намагайтеся ініціювати зміни чи пришвидшувати хід подій, все одно нічого не вдасться, лише час буде витрачено на непотрібні рухи. Насолоджуйтеся розміреністю життя.

ВОДОЛІЙ

Ви – на правильному шляху. І може, здається, що все втрачено чи пішло не за планом – це ілюзія. Всесвіт вас випробовує. І якщо ви твердо стоятимете на своєму, все буде добре. Не реагуйте на зовнішні подразники. За порадами звертайтеся лише до найближчих людей, тільки вони скажуть правду.

РИБИ

Риби отримають цікаву і досить неоднозначну інформацію. Як її використати – добряче над цим подумайте. Можете мати з того вигоду. Разом з тим, приділіть увагу родині, ваші рідні потребують допомоги та підтримки. А ви останнім часом трохи зациклилися на собі.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах