39070
10:00 20.022023

Гороскоп (20 – 26 лютого)

Цікаве 5951

ОВЕН

З погляду справ, майбутній тиждень буде дуже вдалий. На особливі успіхи можна розраховувати в першій його половині, коли вашої енергії вистачатиме на будь-які завдання. А от у стосунках складніше: чим ближче до вихідних, тим більше буде в них напруги. Бажано виявляти стриманість і терплячість. 

ТЕЛЕЦЬ

Цього тижня вас відрізнятиме загострена й надмірна сприйнятливість. Багато хто постійно накручуватиме себе. Намагайтеся цього уникати. Дуже корисними будуть походи в хамам або сауну, та й просто гарячі ванни. Що стосується справ, то найбільш сприятливим для них днем є четвер.

БЛИЗНЮКИ

Тиждень дуже сприятливий для придбання техніки. Крім того, ви можете розраховувати на успіхи в роботі, особливо якщо не будете надто наполегливі в спілкуванні з колегами, тим більше з начальством. Така небезпека існує, і найпроблемнішим у цьому сенсі днем стане п’ятниця.

РАК

Перша половина тижня підходить для активних дій. Імовірно, ви зіткнетеся з певним опором, але зумієте успішно його подолати. А ось четвер і п’ятниця – набагато повільніші та дещо «розфокусовані» дні, коли краще братися лише за найпростіші завдання. У вихідні корисними будуть заняття спортом.

ЛЕВ

Утримайтеся від ухвалення важливих фінансових рішень. Та й великі покупки теж варто відкласти. Будете виявляти нестандартність мислення й завидне почуття гумору. З останнім, щоправда, обережніше. Є ризик образити когось іронічним словом. Найбільш вдалі дні – понеділок та вівторок.

ДІВА

Тиждень нейтральний щодо справ: ви будете чудово справлятися з поточними завданнями, але на якісь серйозніші звершення розраховувати не варто. А ось для творчої роботи та романтичних стосунків цей період цілком сприятливий. У п’ятницю будьте уважнішими до помилок та примх домочадців.

ТЕРЕЗИ

Досить бурхливою буде ситуація в романтичних стосунках. Швидше за все, виникнуть суперечки, але ви їх успішно вирішите. Та й загалом конфліктний потенціал тижня дуже високий, але ваших дипломатичних талантів має вистачити, щоб мирно розібратися з усіма серйозними проблемами.

СКОРПІОН

Уже в понеділок-вівторок можете зробити рішучі кроки, які зададуть тон і стануть фундаментом успіхів не лише цього тижня, але й найближчого місяця. Дійте сміливо, однак уникайте агресії, вона зараз може все зіпсувати. Максимальна концентрація негативних емоцій припадає на понеділок і суботу.

СТРІЛЕЦЬ

Продовжаться позитивні тенденції попереднього тижня. Заходи, невеликі сімейні свята чи урочистості займуть багато часу, принесуть приємні турботи й клопоти, але результат виправдає всі зусилля. Можете отримати пропозицію про нову роботу. Матеріальна сфера залишиться стабільною та передбачуваною.

КОЗЕРІГ

Досить безтурботний тиждень – у вас нарешті з’явиться можливість зайнятися чимось для душі. Робочі ситуації будуть стабільними й активного втручання не вимагатимуть, фінансова сфера теж не викликатиме занепокоєння. Найбільш яскравим виявиться романтичний бік життя. 

ВОДОЛІЙ

Зустрічі та розмови з начальством варто перенести на якийсь інший тиждень. Та й узагалі ініціативу в роботі краще віддати колегам. Від взаємодії з ними зараз залежатиме багато, тож намагайтеся підтримувати хороші стосунки. В інших сферах життя активність варто виявляти лише в четвер і п’ятницю.

РИБИ

Можете побалувати себе: цей період добре підходить для оновлення гардеробу та візитів до салонів краси. У діловій сфері найбільш сприятливими будуть початок і кінець робочого тижня. А вихідні мають принести вам багато задоволення та веселощів, проте бажано, щоб вечірки були камерними, домашніми.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Мукачівщині жінка пиячила зі знайомим, а потім його зарізала
14:29
У Чопі провели в останню дорогу полеглого на Донеччині Валерія Баса
13:41
Засудили до ув’язнення: на Рахівщині двоє місцевих жителів отримали вирок за хуліганство та стрілянину в кафе
13:17
Юні ужгородські баскетболісти за крок до історичного досягнення
13:02
Закупівлі на майже на півмільярда гривень перевірили закарпатські аудитори за 4 місяці цього року
12:32
У Палаці культури і мистецтв експонується благодійна творча виставка-продаж учасників художнього пленеру «Сакура Арт»
12:01
На Ужгородщині сталося загоряння легкового транспорту
11:42
На Закарпатті за матеріалами СБУ судитимуть ще трьох колаборантів, які співпрацювали з ворогом на Херсонщині та Запоріжжі
11:25
Чемпіонат Закарпаття з футболу повертається
11:02
У Міжгір'ї горів будинок
10:47
Всі новини