30593
10:00 22.012023

Гороскоп (23 – 29 січня)

Цікаве 2696

ОВЕН

Виявіть активність у професійних питаннях та лояльність щодо свого начальства – і удача вам точно посміхнеться. З вівторка по п’ятницю з вами буде дуже складно спілкуватися. Якщо не хочете образити людину, краще не починайте з нею розмову.

ТЕЛЕЦЬ

Цього тижня зірки радять зайнятися підвищенням свого інтелектуального рівня, тому саме час узятися за книжки, які ви давно хотіли прочитати. Похід на виставку або в театр – теж чудове рішення. Вечір п’ятниці найкраще провести в колі сім’ї чи друзів.

БЛИЗНЮКИ

Ви балансуватимете між двома станами: на початку тижня на вас чекає підвищена активність, а в другій половині – спад емоцій. Дуже важливо дослухатися до свого організму, добре відпочивати, а також більше уваги приділяти коханим. Не виключені позитивні зміни у вашому житті та оточенні.

РАК

Розраховуйте тільки на власні сили та можливості. Проаналізуйте всі свої задуми і плани. Виявіть старання та посидючість, звертайте увагу на дрібниці, які в майбутньому допоможуть вам у прийнятті важливих професійних рішень. В особистому житті на вас також чекають хороші результати.

ЛЕВ

Цей тиждень буде надзвичайно активним, вам навіть випаде шанс просунутися кар’єрними сходами. Не відкладайте справи в довгий ящик; якщо є сімейні чи робочі проблеми, поспішайте їх залагодити. П’ятниця – чудовий день для завершення справ та негайного виконання обіцянок. 

ДІВА

Якщо ви давно зустрічаєтеся з коханою людиною, то в цей період ваші взаємні почуття стануть ще яскравішими. Ті, хто має дітей, зможуть відчути себе в ролі мудрого наставника. Цей тиждень стане помітною подією у вашому житті та житті тих людей, яких ви любите.

ТЕРЕЗИ

Поспішайте дізнаватися про нове, більше читайте і знайомтеся з людьми. Новина здалеку, отримана в понеділок, вплине на ваше життя. У вівторок вам нічого не вдасться зберегти в таємниці, тому навіть не намагайтеся щось приховати від близьких чи начальства. У суботу важливі спокій і впевненість у собі.

СКОРПІОН

Цей тиждень буде пов’язаний з покращенням стосунків з рідними та партнерами по бізнесу. Це час примирення, коли варто забути минулі образи та непорозуміння. Ви зможете швидко й ефективно вирішувати будь-які питання, які потребують узгоджень. Сприятливий період для заміських поїздок.

СТРІЛЕЦЬ

Варто діяти рішуче, втілюючи в життя свої плани та задуми. Ви зрозумієте, що можете багато чого змінити і не потрібно пливти за течією. Дослухайтеся до думки коханої людини. У п’ятницю вам зроблять чудову ділову пропозицію. Ви успішно впораєтеся з багатьма складними завданнями.

КОЗЕРІГ

Цього тижня бажано багато спілкуватися та відпочивати. Не відмовляйтеся від пропозицій провести час у дружньому колі, клубах за інтересами, концертних залах і кінотеатрах. Вашою метою має стати отримання нових вражень та розширення кола дружнього спілкування. У цьому ви знайдете джерело позитивних емоцій.

ВОДОЛІЙ

У цей період доведеться багато працювати. Вам знадобляться терпіння й об’єктивність щодо себе для виправлення дрібних неточностей та отримання можливості рухатися вперед. При цьому не забувайте дослухатися до порад людей, які підтримують вас. Найсприятливішим днем буде четвер.

РИБИ

Зірки рекомендують частіше перевіряти на надійність нових партнерів у роботі та в коханні, але робіть це непомітно й делікатно. Цього тижня найкращим виходом у будь-якій ситуації буде збереження позитивного настрою. У суботу більше часу присвятіть спілкуванню з дітьми.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Концертом просто неба артисти обласної філармонії відзначили в Ужгороді день Європи
08:52
З 10 травня пасажирські перевізники мають можливість обирати час перетину кордону на КПП з Румунією
17:44
8 років ув’язнення і конфіскація авто в дохід держави – закарпатець отримав покарання за незаконне переправлення військовозобов’язаних
17:22
Закарпатська ОВА розробляє регіональну програму підтримки кредитування підприємців у межах державної позики «5-7-9%»
17:01
Допустив самовільну рубку ялин зі збитками на понад пів мільйона гривень – судитимуть помічника лісничого одного з підрозділів «Ясінянського ЛМГ»
16:40
В Ужгороді попрощалися із 21-річним захисником України Тарасом Гаврішем
16:36
В Ужгороді відкрили меморіальну дошку загиблому Герою В’ячеславу Гроскопфу
16:24
В Закарпатській області проведуть комплекс профілактичних заходів Тижня безпеки дорожнього руху
16:06
На Закарпатті виявлено чергових правопорушників під час нерестової заборони
15:55
У суботу «Минай» зустрінеться з «Ворсклою»
15:41
Всі новини