22608
10:00 14.082022

Гороскоп (15 – 21 серпня)

Цікаве 2744

ОВЕН

Цей тиждень може виявитися сповненим спокус. Не виключено, що вас спробують обдурити, тому будьте напоготові й не потрапляйте на гачок. Бажано не брати на себе додаткових зобов’язань. У вихідні будьте розумними у витратах.

ТЕЛЕЦЬ

Цього тижня перед вами можуть відкритися нові перспективи. Необхідно докласти максимум сил, виявити терпіння та увагу, щоб не виправдати очікувань недоброзичливців. Не варто давати поради – вам ні до чого відповідальність за інших.

БЛИЗНЮКИ

Можливо, виникнуть непрості ситуації. Ймовірна фінансова залежність від партнера або офіційної установи. Будьте готовими відповісти за свої слова й виконати взяті на себе зобов’язання. Можлива багатообіцяюча розмова з начальством, що дасть шанс для реалізації нових перспективних планів.

РАК

Для досягнення власної мети вам залишилося докласти зовсім небагато зусиль – незабаром ваша діяльність принесе очікувані плоди. Під тиском обставин ви можете змінити власну точку зору, і нехай вас не бентежить, що комусь це заподіє певні незручності.

ЛЕВ

Бажано виділити достатньо часу для вирішення безлічі проблем. Цей тиждень виявиться досить напруженим періодом через конфліктні ситуації. Можливі професійні інтриги. Вихідні краще присвятити родині й провести їх на природі.

ДІВА

Імовірно, у цей період ділові стосунки зненацька перейдуть в іншу площину. Остерігайтеся службових романів, адже вони можуть повністю зруйнувати вашу кар’єру. Намагайтеся діяти відповідно до ситуації.

ТЕРЕЗИ

Досягти успіху ви зможете тільки за допомогою своїх організаторських умінь. Щоб отримати позитивний результат, вам доведеться докласти максимум зусиль. Зате й винагорода буде достатньою. У вихідні можете розраховувати на підтримку друзів.

СКОРПІОН

У вас з’явиться реальний шанс втілити в життя всі свої плани. Постарайтеся не пропустити вдалої нагоди. Остерігайтеся дрібних хитрощів та інтриг. У вихідні бажано не братися за справи, які вимагають фізичних зусиль, – м’язи можуть вас підвести.

СТРІЛЕЦЬ

Настає цікавий час, багатий на різноманітні події. Роботи – непочатий край. Зорі радять вам винаходити щось нове та втілювати в реальність свої ідеї. Результати прямо пропорційно залежатимуть від витрачених сил, натхнення та сумлінності.

КОЗЕРІГ

Намагайтеся отримувати від життя задоволення, відкрийтеся для нових можливостей і зустрічей. Не ведіться на щедрі обіцянки, тоді ви будете в більшому виграші. Ймовірне виникнення турбот, пов’язаних із проблемами друзів. У вихідні постарайтеся зрозуміти, яким є ваше близьке оточення.

ВОДОЛІЙ

Ситуація, яка виникне в цей період, вимагатиме від вас більшої активності. Це підвищить імовірність успіху як в особистих справах, так і в бізнесі. Будьте обережними, адже недоброзичливці можуть завдати шкоди вашій репутації, що негативно позначиться й на добробуті.

РИБИ

Підвищена продуктивність у справах і рішучість базуються на підйомі працездатності. До вас часто звертатимуться за допомогою та порадою. Справи на роботі будуть складатися успішно, якщо ви докладете хоча б мінімум зусиль.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах