17:58 2.112021
Кекс на йогурті
Цікаве
9463

Інгредієнти:
– пшеничне борошно – 370 г;
– цукор – 200 г;
– рослинна олія – 110 мл;
– білий йогурт – 250 г;
– яйця – 2 шт.;
– розпушувач для тіста – 2 ч. л.;
– цедра 1 лимона.
Спосіб приготування
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Змішайте разом йогурт, розпушувач, олію, цукор і яйця. Додайте борошно і лимонну цедру, все ретельно вимішайте в однорідну масу.
Змастіть форму маслом і перелийте туди тісто.
Випікайте приблизно 30 хв., готовність перевірте зубочисткою – при протиканні тісто не повинно прилипати до зубочистки, вона повинна залишатись чистою і сухою.
Смачного!
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У Мукачеві близько 90 водіїв притягнуто до адміністративної відповідальності за 10 днів на платних паркувальних майданчиках
16:21
Берегівська лікарня отримала нове реабілітаційне обладнання
16:01
339 учасників бойових дій отримали послуги Закарпатської обласної служби зайнятості з початку року
15:44
У Берегові з лекцією виступили угорські олімпійські чемпіони
15:27
Студія вишивки «Косиця» відзначила перше десятиріччя
15:11
Закарпатців попереджають про туман
14:55
26 полк Нацгвардії отримав почесне найменування «Закарпатський»
14:40
У Рахові сталася пожежа
14:25
Закарпатська фехтувальниця серед переможців всеукраїнських змагань у Києві
14:01
Відбулася чергова сесія Ужгородської райради
13:47
Всі новини
Головне
Публікації
Що стало причиною смерті 60-річного закарпатця? Суд виправдав підозрюваного у вбивстві
10:22
Сесія Ужгородської міськради: підтримка ЗСУ, соціальні програми та нові партнерства
08:45
Піст = дієта? Що кажуть краяни і чи обмежують себе у їжі
12:37
Двірник із Міжгір’я проколов вилами сусідського собаку
10:42
Онлайн-продажі обкладуть податками. Що кажуть краяни
11:27
Всі Публікації
Фото
Відео