37445
17:29 2.102021

Баклажани, запечені із сиром

Цікаве 7498

Інгредієнти:

– баклажани – 2 шт.;

– сир кисломолочний – 150 г;

– сир твердий – 100 г;

– часник – 1 зубчик;

– яйце – 1 шт.;

– кріп свіжий;

– базилік свіжий;

– петрушка свіжа;

– сіль.

Спосіб приготування

Баклажани розрізати навпіл, залишаючи плодоніжки. Відварити в підсоленій воді 15 хвилин.

Опісля відцідити, акуратно вирізати внутрішню частину баклажана, залишивши тільки шкірку, в яку ми будемо викладати начинку.

Робимо начинку. Сир змішати з натертим сиром, одним яйцем і м’якоттю баклажанів.

Додати нарізану зелень і натертий на дрібній тертці часник. Усе ретельно перемішати. Нафарширувати баклажани приготовленою  начинкою з двох видів сирів.

Покласти фаршировані баклажани в розігріту духовку запікатися при температурі 180 градусів на 20 хвилин.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Ужгородщині загасили загоряння сухої трави та дерева у селищі Середнє
17:31
В Ужгороді з 1 липня запровадили автоматизовану систему обліку оплати проїзду: що потрібно знати пасажирам
16:56
Ужгородка встромила чоловікові ножа у груди
16:33
Закарпатські лижники готуються до зимового сезону
16:27
На Закарпатті затримали військового, який переправляв чоловіків до Словаччини за 5 тисяч доларів
16:02
На Закарпатті судитимуть чотирьох чоловіків, які перевозили ухилянтів у вантажівці під шаром піску
15:37
У Мукачеві попрощалися з полеглим на війні Героєм Іваном Лешаничем
15:20
На Виноградівщині медики прийняли пологи просто в кареті швидкої допомоги
14:59
Вчитель ужгородського ліцею №4 Ян Поханич презентував нову збірку аудіоказок
14:37
Понад 140 закарпатців знайшли роботу завдяки травневому Ярмарку вакансій
14:18
Всі новини
Головне