Баклажани, запечені із сиром
Інгредієнти:
– баклажани – 2 шт.;
– сир кисломолочний – 150 г;
– сир твердий – 100 г;
– часник – 1 зубчик;
– яйце – 1 шт.;
– кріп свіжий;
– базилік свіжий;
– петрушка свіжа;
– сіль.
Спосіб приготування
Баклажани розрізати навпіл, залишаючи плодоніжки. Відварити в підсоленій воді 15 хвилин.
Опісля відцідити, акуратно вирізати внутрішню частину баклажана, залишивши тільки шкірку, в яку ми будемо викладати начинку.
Робимо начинку. Сир змішати з натертим сиром, одним яйцем і м’якоттю баклажанів.
Додати нарізану зелень і натертий на дрібній тертці часник. Усе ретельно перемішати. Нафарширувати баклажани приготовленою начинкою з двох видів сирів.
Покласти фаршировані баклажани в розігріту духовку запікатися при температурі 180 градусів на 20 хвилин.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися