Котлети з овочами
Інгредієнти:
– фарш – 600 г (можна взяти будь-яке м’ясо);
– цибуля – 1 шт. (150 г);
– кабачок – 2 маленькі (350 г);
– картопля – 1 шт. (90 г) у фарш і ще 2-3 картоплини, щоб нарізати на скибочки і викласти в каструлю;
– морква – 1 шт. (100 г);
– батон – 4 скибочки;
– молоко – 70 г;
– часник – 1 зубчик;
– манна крупа – 1 ст. л.;
– сіль – 1 ч. л.;
– чорний мелений перець – за смаком.
Спосіб приготування:
Залити підсушений батон молоком. Залишити на кілька хвилин.
На м’ясорубці перемолоти м’ясо, картоплю, моркву, цибулю, кабачки, часник, батон.
Додати манну крупу і чорний мелений перець. Поставити фарш у холодильник на 15 хвилин, щоб манна крупа набухла.
Посолити фарш. Сформувати котлети. Обсмажити на рослинній олії до рум’яної скоринки, не потрібно доводити до повної готовності.
У каструлю викласти скибочки картоплі, зверху покласти котлети. Залити трохи води (100 г). Тушкувати котлети під закритою кришкою 10-20 хвилин до повної готовності.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися