37017
12:58 16.082021

Баклажани з часником і плавленим сиром

Цікаве 5327

Інгредієнти:

– баклажани – 3 шт.;

– помідор – 1 шт.;

– часник – 3-4 зубки;

– зелень (кріп, петрушка);

– плавлений сир – 100 г;

– олія – 2 ст. л.;

– чорний мелений перець – за смаком;

– сіль за смаком.

Спосіб приготування

Баклажани помийте, обсушіть, зріжте хвостики і наріжте уздовж довгими тонкими смужками. Пересипте баклажани сіллю і залиште на 30 хвилин, щоб пішла гіркота, а потім промийте.

Помідор наріжте невеликими часточками. Подрібніть зелень. Часник пропустіть через часничницю. Плавлений сир також поріжте невеликими брусочками.

У розігрітій сковороді на олії обсмажте баклажани з обох боків до золотистого кольору.

Кожну смужку обсмажених баклажанів змастіть часником. На край смужки викладіть шматочок помідора, сир, дрібку зелені, посоліть, поперчіть і згорніть рулетиком. Таким чином приготуйте усі рулетики. Щоб вони не розгорнулися, їх можна скріпити дерев’яними шпажками.

Помістіть баклажани з часником і плавленим сиром на змащену маслом сковороду і обсмажте на невеликому вогні, поки сир не розплавиться.

Потім викладіть готові баклажанні рулетики на блюдо, прикрасьте зеленню і подавайте гарячими.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах