Баклажани з часником і плавленим сиром
Інгредієнти:
– баклажани – 3 шт.;
– помідор – 1 шт.;
– часник – 3-4 зубки;
– зелень (кріп, петрушка);
– плавлений сир – 100 г;
– олія – 2 ст. л.;
– чорний мелений перець – за смаком;
– сіль за смаком.
Спосіб приготування
Баклажани помийте, обсушіть, зріжте хвостики і наріжте уздовж довгими тонкими смужками. Пересипте баклажани сіллю і залиште на 30 хвилин, щоб пішла гіркота, а потім промийте.
Помідор наріжте невеликими часточками. Подрібніть зелень. Часник пропустіть через часничницю. Плавлений сир також поріжте невеликими брусочками.
У розігрітій сковороді на олії обсмажте баклажани з обох боків до золотистого кольору.
Кожну смужку обсмажених баклажанів змастіть часником. На край смужки викладіть шматочок помідора, сир, дрібку зелені, посоліть, поперчіть і згорніть рулетиком. Таким чином приготуйте усі рулетики. Щоб вони не розгорнулися, їх можна скріпити дерев’яними шпажками.
Помістіть баклажани з часником і плавленим сиром на змащену маслом сковороду і обсмажте на невеликому вогні, поки сир не розплавиться.
Потім викладіть готові баклажанні рулетики на блюдо, прикрасьте зеленню і подавайте гарячими.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися