37014
16:29 15.082021

Бісквітний рулет із малиною і вершковим кремом

Цікаве 9778

Інгредієнти:

для бісквітного коржа:

– яйця – 3 шт.;

– цукор – 100 г;

– мед – 1 ст. л.;

– пшеничне борошно – 1 скл.;

– щіпка соди;

для начинки і прикраси:

– малина – 300 г;

– кілька листочків м’яти;

– густі вершки (більше 30% жирності) – 250 г;

– цукрова пудра – 5 ст. л.;

– цукор – 1 ст. л.;

– вода – 100 мл.

Спосіб приготування

Для бісквіту з’єднайте яйця, цукор, мед і збийте на малій швидкості міксера до пишності. Додайте в тісто просіяне борошно із содою, акуратно перемішайте і вилийте на деко, застелене папером для випічки, змащене маслом.

Відправляйте при 220°С, випікайте до золотистого кольору 5-7 хвилин. Готовність можна перевірити дерев’яною паличкою, якщо вона суха – бісквіт готовий. Не пересушіть тісто, інакше воно буде погано згортатися в рулет. Дайте коржу трохи охолонути.

Розітріть із цукром півсклянки малини і розведіть кип’яченою водою. Отриманим сиропом просочіть бісквітний корж. Збийте вершки з цукровою пудрою і рівномірно змастіть остиглий корж кремом. Зверху посипте ягодами малини.

Акуратно відділяючи корж від паперу, зверніть бісквітний рулет. Зверху прикрасьте малиною і листочками м’яти, посипте цукровою пудрою.

Поставте бісквітний рулет у холодильник на 20 хвилин, потім охолодженим поріжте на порційні шматочки і подавайте.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах