Оладки з кабачків
Інгредієнти:
– кабачки – 750 г;
– яйця – 3 шт.;
– шинка – 150 г;
– твердий сир – 120 г;
– часник – 1 зубок;
– борошно – 40 г;
– сіль – за смаком;
– мелений перець – за смаком;
– олія – для смаження.
Спосіб приготування
Кабачки натріть на крупній тертці і вичавіть зайву рідину. Додайте ледь збиті яйця, подрібнений часник, борошно. Потім покладіть у тісто сіль та перець за смаком, добре перемішайте.
Шинку наріжте дрібними кубиками, сир натріть на крупній тертці.
У сковороді розігрійте олію і за допомогою ложки викладіть кабачкову суміш, формуючи оладки. На кожен оладок викладіть трохи шинки та сиру і додайте зверху ще трохи суміші з кабачка.
Смажте оладки 3 хвилини, потім обережно переверніть і готуйте ще 3-4 хвилини. Подавайте до столу одразу після приготування.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися