37008
17:58 13.082021

Оладки з кабачків

Цікаве 6101

Інгредієнти:

– кабачки – 750 г;

– яйця – 3 шт.;

– шинка – 150 г;

– твердий сир – 120 г;

– часник – 1 зубок;

– борошно – 40 г;

– сіль – за смаком;

– мелений перець – за смаком;

– олія – для смаження.

Спосіб приготування

Кабачки натріть на крупній тертці і вичавіть зайву рідину. Додайте ледь збиті яйця, подрібнений часник, борошно. Потім покладіть у тісто сіль та перець за смаком, добре перемішайте.

Шинку наріжте дрібними кубиками, сир натріть на крупній тертці.

У сковороді розігрійте олію і за допомогою ложки викладіть кабачкову суміш, формуючи оладки. На кожен оладок викладіть трохи шинки та сиру і додайте зверху ще трохи суміші з кабачка.

Смажте оладки 3 хвилини, потім обережно переверніть і готуйте ще 3-4 хвилини. Подавайте до столу одразу після приготування.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Мукачівщині стартував польовий збір «Карпатський щит»
10:28
В Ужгороді пройшов обласний фольклорний фестиваль-конкурс «Веселковий передзвін»
09:55
Патрульні зупинили нетверезого водія на Ужгородщині
09:28
У Берегові відбулася XIX Закарпатська науково-студентська конференція з нагоди Дня української науки
08:53
Волонтери та байкери Закарпаття запрошують гостей на благодійний захід, присвячений дітям
08:30
В Ужгороді патрульні притягнули до відповідальності нетверезого водія, який скоїв ДТП
17:28
Цінність минулого – запорука майбутнього: у Берегові відбулася VIII Наукова дискусія
16:50
На кордоні зі Словаччиною в мікроавтобусі іноземця виявили комплектуючі до вогнепальної зброї
15:38
На Закарпатті чоловік намагався незаконно перетнути кордон зі Словаччиною на моноколесі
14:44
На Закарпатті прикордонники затримали двох «водолазів» та їх провідника
13:20
Всі новини
Головне