36726
17:53 17.072021

Литовський борщ

Цікаве 6771

Інгредієнти:

– буряк (3-4 штуки – залежно від розміру);

– свіжі огірки – 3 штуки;

– курячі яйця – 4 шт.;

– кріп – 1 пучок;

– зелена цибуля – 1 пучок;

– кефір – 1 л;

– сметана – 4 ст. л.;

– сіль – за смаком.

Спосіб приготування

Відварюють буряк у шкірці до повної готовності.

Нарізають огірки, цибулю, кріп та відварені яйця дрібними кубиками. Відварені буряки натирають на тертці.

Готові інгредієнти поміщають у велику і глибоку каструлю. Солять за смаком і додають 4 ложки сметани. Ретельно перемішують усі інгредієнти. Вливають у каструлю літр кефіру і трохи холодної води. Кількість води буде залежати від жирності кефіру, а також від того, якої густоти борщ має вийти в результаті.

Борщ ставлять у холодильник приблизно на 30-40 хвилин. Готовий холодний борщ у Литві прийнято подавати до столу з нарізаною картоплею.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Оздоровлення й екскурсії: проєкт «Повертаю себе собі» запросив 120 ветеранів на ретрит
17:03
Роботи ужгородської художниці отримали особливу відзнаку на міжнародному фестивалі колажу
16:47
На Закарпатті прикордонники затримали трьох «мандрівників» та переправника
16:32
Платформа можливостей для молоді: в Ужгороді відбувся перший обласний фестиваль кар’єри
16:07
Закарпатська митниця підвела підсумки боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил
15:39
У Мукачеві за втручання прокуратури розблоковано кошти громади, виділені на реконструкцію інженерних мереж із водопостачання та водовідведення
15:26
Чудовий виступ ужгородських баскетболістів на міжнародній арені
15:01
У Чомонині відбувся Х кулінарний воркшоп «Смаки і традиції»
14:45
У Хусті вшанували пам’ять Габора Бетлена: пам’ять, віра і тиха стійкість
14:30
Гірські рятувальники знайшли львів’янина, який заблукав на Мукачівщині
13:51
Всі новини
Головне