35874
12:10 1.052021

Простий рецепт бісквіта

Цікаве 2697

Інгредієнти:

– 5 яєць (якщо яйця маленькі, то 6),

– 1 склянка цукру (200 г),

– 1 склянка борошна (160 г),

– масло вершкове для змащування форми.

Спосіб приготування

Відділити жовтки від білків. Міксером збити білки до м’яких піків. Додаючи частинами цукор (загалом трохи більше, ніж пів склянки), збити білки до твердих піків.

Збити жовтки до побіління, потроху додаючи решту цукру. Акуратно перекласти суміш із жовтків у білки і перемішати. Частинами ввести борошно, просіюючи просто в суміш.

Дно форми для випікання (22 см у діаметрі) застелити пекарським папером. І папір, і стінки змастити маслом. Вилити тісто у форму й розрівняти. Покласти в гарячу духовку і випікати приблизно 45 хв. при температурі 180°С.

Вийняти з духовки і дати охолонути у формі.

Бісквіт можна їсти як є, а можна розрізати на кілька коржів, змастити їх кремом або перекласти ягодами і зверху залити глазур’ю.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Ужгородщині сталася ДТП за участю легковиків: постраждали шестеро людей, серед них троє дітей
17:17
Впевнений старт юних ужгородських баскетболістів
16:51
На Закарпатті прикордонники затримали групу українців, які намагалися незаконно потрапити до Словаччини
16:31
У Виноградові ліквідували пожежу на складі районної лікарні
16:16
Виноградівщина втратила Героя: офіційно підтверджено загибель Івана Дорогого
15:54
На Мукачівщині рятувальники ліквідували пожежу в гаражі та запобігли перекиданню вогню на житловий будинок
15:35
У Берегові відбувся масштабний тенісний турнір: перемоги, емоції та підтримка ЗСУ
15:14
У Мукачеві за тиждень оштрафували 336 водіїв за порушення правил паркування
14:50
У селі Іза запроваджують посилені протиепідемічні заходи через спалах вірусного гепатиту А
14:26
У Берегові відкрили виставку про греко-католицьку церкву
14:04
Всі новини