35583
12:57 12.042021

Пісочне печиво з варенням

Цікаве 3528

Інгредієнти:

– борошно пшеничне – 450 г,

– масло вершкове – 200 г,

– яйця курячі великі – 2 шт.,

– цукор – 120 г,

– сіль – 0,5 ч. л.,

– варення (джем) – 300 г.

Спосіб приготування

Змішати розм’якле масло з цукром та яйцями. Зверху просіяти борошно й сіль.

Замісити тісто. Воно не повинно липнути до рук, але має бути еластичним, ніжним і м’яким. Треба орієнтуватися на його структуру, адже борошна може піти більше або менше.

Розділити тісто на дві частини. Кожну розкачати в прямокутник завтовшки 3–4 мм. Обидва пласти покласти в холодильник на 30 хвилин.

Попередньо розігріти духовку до 190°С. Відправити охолоджені коржі випікатися приблизно на 12 хвилин кожен. Вони мають набути кремового забарвлення.

Ще гарячий корж змастити товстим шаром варення. Накрити другим коржем і трохи притиснути руками. Потім акуратно підрівняти краї й нарізати печиво на квадратики. Коли охолоне, можна пригощатися.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На війні загинув житель Зарічанської громади
17:18
Дводенний тренінг для ветеранів-лідерів відбувся в Ужгороді
16:51
FPV-школа «Kill House» від Третьої Штурмової в Ужгороді
16:33
Прокуратура запобігла незаконній приватизації алергологічної лікарні, що діє на базі Солотвинського солерудника
16:13
Як готують операторів БпЛА в Закарпатському підрозділі Нацгвардії
15:52
Закарпатська сноубордистка Аннамарі Данча поділилася враженнями від тренувальних зборів у Швейцарії
15:40
Рух – наша мета, спільнота – наш шлях: V Угочанський спортивний табір у Пийтерфолві
14:42
Більше десяти закарпатців представляли наш край на всеукраїнському турнірі з пляжного волейболу 
14:27
Творчий табір імені Марії Янкович – 15 років на службі талантам Закарпаття
14:11
Грабіж по-ужгородськи: один з фігурантів надкусив потерпілому вухо
13:50
Всі новини
Головне