35367
12:57 30.032021

Перловка з грибами

Цікаве 2841

Інгредієнти:

– перловка – 2 скл.,

– олія (соняшникова чи оливкова) – 2 ст. л.,

– цибуля – 1 шт.,

– часник – 3 зубчики,

– лісові горіхи – 300 г,

– печериці – 300 г,

– свіжий чебрець – 2–3 гілочки,

– соєвий соус – 2 ст. л.,

– сіль за смаком.

Спосіб приготування

Перловку перебираємо та промиваємо кілька разів у холодній воді, поки вода не стане прозорою. У каструлю наливаємо 6 склянок холодної води й відразу додаємо підготовлену крупу.

Паралельно починаємо готувати гриби – миємо, чистимо й нарізаємо зручним способом.

Подрібнюємо цибулю та часник.

У сковороді на середньому вогні розігріваємо 2 ст. л. олії. Кладемо цибулю і смажимо близько 5 хвилин, постійно помішуючи. Потім вкидаємо гриби і смажимо ще 5 хвилин до готовності.

Додаємо чебрець, сіль, перець і часник.

Готову перловку кидаємо на друшляк, а потім додаємо до грибів.

Перемішуємо і прогріваємо вміст сковороди кілька хвилин.

У кінці заливаємо соєвий соус і гарненько перемішуємо. Подаємо гарячим.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Батько шести дітей у Мукачеві проломив двоюрідному брату голову
12:22
На Закарпатті планують створити 11 центрів безпеки громадян
11:59
На Закарпатті священнослужитель намагався переправити військовозобов’язаного за $10 тисяч, сховавши його під рясами
11:27
В Ужгороді нетверезий водій в’їхав у дерево та паркан: штраф понад 21 тисячу гривень
10:59
На Закарпатті обмежили рух позашляховиків у Пилипецькій громаді
10:48
У Мукачеві через підпал сміття ледь не згорів житловий будинок
10:30
У Воловці затримали підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчини
10:16
«Угорська мова як іноземна» - популярний табір провели в угорському домі ім. Мігая Мункачі
10:02
На Мукачівщині через недогляд під час готування їжі згоріла надвірна споруда
09:37
Сучасний мікрохвильовий реактор зʼявився в інституті хімії та екології УжНУ
09:17
Всі новини
Головне