Перловка з грибами
Інгредієнти:
– перловка – 2 скл.,
– олія (соняшникова чи оливкова) – 2 ст. л.,
– цибуля – 1 шт.,
– часник – 3 зубчики,
– лісові горіхи – 300 г,
– печериці – 300 г,
– свіжий чебрець – 2–3 гілочки,
– соєвий соус – 2 ст. л.,
– сіль за смаком.
Спосіб приготування
Перловку перебираємо та промиваємо кілька разів у холодній воді, поки вода не стане прозорою. У каструлю наливаємо 6 склянок холодної води й відразу додаємо підготовлену крупу.
Паралельно починаємо готувати гриби – миємо, чистимо й нарізаємо зручним способом.
Подрібнюємо цибулю та часник.
У сковороді на середньому вогні розігріваємо 2 ст. л. олії. Кладемо цибулю і смажимо близько 5 хвилин, постійно помішуючи. Потім вкидаємо гриби і смажимо ще 5 хвилин до готовності.
Додаємо чебрець, сіль, перець і часник.
Готову перловку кидаємо на друшляк, а потім додаємо до грибів.
Перемішуємо і прогріваємо вміст сковороди кілька хвилин.
У кінці заливаємо соєвий соус і гарненько перемішуємо. Подаємо гарячим.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися