
Галушки з м’ясом і вишнями

Інгредієнти
для тіста:
– 400 г борошна,
– 250 мл кефіру,
– 1 яйце,
– ½ ч. л. солі,
– 1 ст. л. цукру;
для заправки:
– 500 г фаршу (асорті),
– 400 г вишень (заморожених),
– ½ ч. л. коріандру меленого,
– ½ склянки сметани,
– 2–3 ст. л. соняшникової олії (+для змащування галушок),
– за смаком сіль та перець.
Спосіб приготування
Спочатку замісіть м’яке тісто, змішавши в мисці всі вказані інгредієнти. Воно не має липнути до рук.
У великій каструлі закип’ятіть воду, додайте трохи солі. Відривайте невеликі шматочки тіста і кидайте в окріп. Варіть приблизно 2 хвилини і виймайте шумівкою. У готові галушки додайте трохи олії, щоб не злипалися. Накрийте рушником, щоб вони залишалися теплими до моменту подачі.
Для заправки підсмажте фарш з 2–3 ст. л. олії. Посоліть, поперчіть за смаком, додайте коріандр і протушкуйте.
За 5 хвилин до готовності фаршу додайте попередньо розморожені вишні без кісточок, можна влити й трохи соку.
Далі покладіть туди готові галушки і тушкуйте все разом ще 1 хвилину. Коли будете подавати страву, заправте її сметаною.

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися