34855
14:17 13.022021

Качина грудинка в апельсиновому соусі

Цікаве 2433

Інгредієнти:

– апельсини – 4 шт.,

– цукор ванільний – 100 г,

– курячий бульйон – 180 мл,

– качина грудинка – 350 г,

– сіль – за смаком.

Спосіб приготування

Спочатку готуємо апельсиновий соус. Для цього потрібно взяти глибоку сковороду. З чотирьох апельсинів вичавити сік, змішати його в сковороді з курячим бульйоном, цукром і тоненько нарізаною апельсиновою цедрою. Томити на вогні до загусання.

Качину грудинку посолити, поперчити. Розігріти сковороду. Ніякого жиру для смаження не потрібно! Покласти качину грудинку на гарячу сковороду шкіркою вниз. Смажити протягом 12 хвилин.

Перевернути грудинку іншим боком і смажити ще 10 хвилин. Качиний жир злити.

Нарізати готове м’ясо і полити апельсиновим соусом.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті за тиждень виявили 646 випадків перевищення швидкості
16:33
Закупівлі на 2,2 мільярди гривень під контролем – результати роботи закарпатських аудиторів на 11 місяців цього року
16:16
Закарпатський скульптор відзначив 80-річчя
16:00
На Берегівщині водіїв попереджають про небезпеку
15:44
«FLOWERS THERAPY»: в Ужгороді провели захід для жінок з родин військових
15:05
«Я люблю українську» – фінал мовознавчої гри в Ужгороді
14:48
На Закарпатті розпочався Форум «День прав людини — громада як відправна точка захисту прав дитини в Україні»
14:31
Андрій Коцан – лідер ФК «Ужгород» за кількістю зіграних хвилин у першій частині сезону
14:15
Товарообіг у зоні діяльності Закарпатської митниці: імпорт переважає експорт товарів
14:00
Закарпатський баскетболіст увійшов до символічної збірної 4-го туру Першої ліги України
13:33
Всі новини
Головне