Борщ з чорносливом
Інгредієнти:
– 200 г білоголовкової капусти,
– 200 г буряка,
– 200 г чорнослива,
– 50 г моркви,
– 1 ст. ложка томатної пасти,
– 100 г цибулі ріпчастої,
– 300 г картоплі,
– 50 г олії,
– горіхи волоські – 1 ст. ложка на порцію,
– зелень петрушки та сіль – за смаком.
Спосіб приготування:
Обчищену картоплю нарізають соломкою. Чорнослив промивають і видаляють кісточки. Буряк, моркву миють, очищають та натирають на грубій тертці. Цибулю очищають і дрібно січуть. Нарізані овочі пасерують разом з томатною пастою на олії 2 хв. Картоплю опускають в киплячу воду, додають пасеровані овочі та нашатковану капусту, солять і відварюють до готовності.
Чорнослив відварюють окремо і при подачі на стіл в кожну порцію додають 5-6 штук чорносливу (разом з відваром), а також дрібно нарізану зелень, роздушені качалкою волоські горіхи.
До борщу подають сметану.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися