3444
15:30 11.082016

Борщ з чорносливом

Цікаве 2150

2Інгредієнти:

– 200 г білоголовкової капусти,

– 200 г буряка,

– 200 г чорнослива,

– 50 г моркви,

– 1 ст. ложка томатної пасти,

– 100 г цибулі ріпчастої,

– 300 г картоплі,

– 50 г олії,

– горіхи волоські – 1 ст. ложка на порцію,

– зелень петрушки та сіль – за смаком.

Спосіб приготування:

Обчищену картоплю нарізають соломкою. Чорнослив промивають і видаляють кісточки. Буряк, моркву миють, очищають та натирають на грубій тертці. Цибулю очищають і дрібно січуть. Нарізані овочі пасерують разом з томатною пастою на олії 2 хв. Картоплю опускають в киплячу воду, додають пасеровані овочі та нашатковану капусту, солять і відварюють до готовності.

Чорнослив відварюють окремо і при подачі на стіл в кожну порцію додають 5-6 штук чорносливу (разом з відваром), а також дрібно нарізану зелень, роздушені качалкою волоські горіхи.

До борщу подають сметану.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Заступник директора «Пасажирської компанії» Володимир Любка про будівництво євроколії й інші проєкти
17:09
Закарпатцям вручили високі угорські державні нагороди
16:40
Оновлено бренд ужгородського замку
16:15
В Ужгороді виявили нетверезого водія, який не мав права керування
15:58
На Закарпатті блокували чергові схеми незаконного переправлення військовозобов’язаних до ЄС – дайджест від прокуратури
15:30
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини відповів на запит щодо утисків закарпатських угорців на кордоні
15:07
У Виноградові чоловік проник до помешкання пенсіонерки та погрожуючи ножем намагався зґвалтувати її
14:38
На Закарпатті поліцейські розкрили два пограбування, що сталися в Ужгороді та Виноградові
13:51
На Мукачівщині чоловік скоїв убивство під час застілля
13:10
На Закарпатті викрили колишнього правоохоронця на привласненні коштів профспілки
12:48
Всі новини
Головне