34415
16:06 27.122020

Салат «Гніздо глухаря»

Цікаве 2339

Інгредієнти:

– картопля – 3 шт.,

– яйця курячі – 2 шт.,

– огірки (солоні) – 2 шт.,

– сир твердий – 100 г,

– цибуля ріпчаста – 1 шт.,

– грудинка куряча (копчена) – 1 шт.,

– морква (середнього розміру) – 1 шт.,

– яйця перепелинеі(для прикрашання) – 5 шт.,

– листя салату (для прикрашання),

– майонез,

– олія (для смаження),

– сіль.

Спосіб приготування

Картоплю, моркву та цибулю нарізати тоненькою соломкою або натерти на дрібній тертці. Усе окремо обсмажити до готовності. Викласти на серветки, щоб стік жир.

Нарізати яйця, огірки та курку, змішати зі смаженими овочами. Посолити за смаком. Приправити майонезом.

Викласти на тарілку гіркою, посередині зробити заглиблення. Посипати тертим сиром і покласти в центр перепелині яйця. Прикрасити кропом або листям салату.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді змагалися на чемпіонаті Закарпаття з танцювального спорту
17:03
«Екологічна освіта дітей засобами театрального мистецтва та ігрових практик»: навчально-методичний посібник
16:36
У Хустській ТГ проходить Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» (Джура)
16:15
У Коритнянському ліцеї відкрили благодійну виставку-продаж трьох місцевих художників
15:52
У Мукачеві за 4 місяці зафіксовано майже 4500 порушень правил паркування
15:38
Рідним загиблого на Донеччині прикордонника із Закарпаття вручили державну нагороду
15:21
На Тячівщині затримали наркоторговця: за місцем проживання фігуранта проведено обшук
15:08
238 осіб з інвалідністю скористалися послугами Закарпатської служби зайнятості з початку року
14:56
В Ужгородському ТСЦ МВС призначили нового керівника
14:44
Відбулося засіданні виконкому Білківської сільради
14:13
Всі новини