Канапе з моцарелою
Інгредієнти:
– 400 г листкового тіста,
– 1 злегка збите яйце,
– 10 кульок моцарели,
– 5–7 в’ялених помідорів,
– 2 ст. л песто,
– 20 листків базиліку.
Спосіб приготування
Розгорніть тісто і змастіть його яйцем, потім розріжте навпіл і покладіть один шматок поверх іншого, щоб вийшли два шари тіста. Наріжте приблизно на 20 маленьких квадратів. Викладіть їх на підготовлене деко, запікайте 10 хвилин. Розріжте кульку моцарели навпіл і покладіть по шматочку на кожну слойку. Знову помістіть у духовку на 1–2 хвилини, щоб сир розтопився. Викладіть слойки на тарілку. Наріжте в’ялені помідори невеликими кубиками й покладіть зверху на канапе, прикрасьте песто, базиліком.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися