Яблука у вівсяній скоринці
Інгредієнти:
– 400 г яблук,
– 100 г вівсяних пластівців,
– 50 г горіхів (волоські, мигдаль, фундук),
– пів лимона,
– 30 г вершкового масла,
– 1 ст. ложка олії,
– 1 ст. ложка меду,
– 10 г ванільного цукру,
– сіль за смаком.
Спосіб приготування:
Яблука помийте, почистіть від серединки, жорстку шкірку краще зчистити. Поріжте їх на часточки.
Лимон очисти від шкірки і поріжте дуже тонкими чверть часточками. Горіхи подрібніть у блендері.
Викладіть яблучні дольки в формочки для випікання, змащені олією. Зверху на яблука покладіть лимон.
З’єднайте вівсяні пластівці, горіхи, ванільний цукор, мед, розтоплене вершкове масло і перемішайте. Сформуйте із суміші невеликі коржики і викладіть їх на яблука.
Яблука у вівсяній скоринці випікайте у розігрітій до 180°С духовці до рум’яного кольору 30-40 хвилин.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися