3441
12:00 11.082016

Яблука у вівсяній скоринці

Цікаве 1805

1Інгредієнти:

– 400 г яблук,

– 100 г вівсяних пластівців,

– 50 г горіхів (волоські, мигдаль, фундук),

– пів лимона,

– 30 г вершкового масла,

– 1 ст. ложка олії,

– 1 ст. ложка меду,

– 10 г ванільного цукру,

– сіль за смаком.

Спосіб приготування:

Яблука помийте, почистіть від серединки, жорстку шкірку краще зчистити. Поріжте їх на часточки.

Лимон очисти від шкірки і поріжте дуже тонкими чверть часточками. Горіхи подрібніть у блендері.

Викладіть яблучні дольки в формочки для випікання, змащені олією. Зверху на яблука покладіть лимон.

З’єднайте вівсяні пластівці, горіхи, ванільний цукор, мед, розтоплене вершкове масло і перемішайте. Сформуйте із суміші невеликі коржики і викладіть їх на яблука.

Яблука у вівсяній скоринці випікайте у розігрітій до 180°С духовці до рум’яного кольору 30-40 хвилин.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Воловеччині чоловік катував товариша, а на Тячівщині хотів заколоти знайомого вилами
20:36
У Хустському районі внаслідок зіткнення легковика та автобуса одна людина загинула та ще одна травмувалась
20:23
На Мукачівщині вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку
20:11
На Закарпатті дві великі прийомні родини отримали нове житло
19:59
Академічний естрадно-духовий оркестр запрошує закарпатців на концерт
19:21
У Берегові триває турнір з боксу
19:11
Переправляли до Румунії двох «клієнтів» за 8 тисяч доларів США – на Закарпатті затримали спільників
16:02
В Мукачеві притягнули до відповідальності чоловіка, який кермував напідпитку та пропонував хабар
15:58
Ужгородські баскетболісти зустрінуться з лучанами та рівнянами
15:51
Довічне позбавлення волі отримав депутат, який підірвав гранати під час засідання сільради на Закарпатті
14:11
Всі новини