Грибна закуска з яблуками
Інгредієнти:
– 150–200 г шампіньйонів,
– 3–4 яблука,
– 200 г майонезу,
– 100 г червоного вина,
– 50 г коньяку,
– 200–250г буженини (не жирної),
– 2–3 шт. зеленої цибулі,
– сік з одного лимона,
– 1 корінь петрушки,
– перець чорний мелений та сіль – за смаком.
Спосіб приготування:
Гриби відварюють разом із петрушкою до готовності в підсоленій та підкисленій лимонним соком воді.
Підготовлені гриби, петрушку та буженину нарізають соломкою. Яблука обчищають, дрібно ріжуть разом із зеленою цибулею й додають до грибів з бужениною.
До майонезу вливають вино, коньяк, сік лимона. Підготовлену суміш додають до грибів, приправляють спеціями і ставлять у холодильник.
Подають страву охолодженою.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися