Фарширована скумбрія
Інгредієнти:
– скумбрія – 2 шт.,
– морква – 2 шт.,
– цибуля – 2 шт.,
– плавлений сир – 200 г,
– олія – 2 ст. л.,
– розмарин – 2–3 гілочки,
– мелений коріандр – 0,5 ст. л.,
– суміш меленого перцю та солі – за смаком.
Спосіб приготування:
Скумбрію помийте й обсушіть. Розріжте її по череву, видаліть нутрощі, хребет і великі кістки. Ззовні та всередині рибу посипте сіллю та спеціями й залишіть на 30 хвилин, щоб просочилася.
Моркву та плавлений сир потріть на крупній тертці. Дрібно поріжте цибулю.
Спасеруйте цибулю в олії 5 хвилин, додайте моркву й обсмажте, помішуючи, протягом 5–7 хвилин. Посипте овочі плавленим сиром, перемішайте і зніміть з вогню.
Нафаршируйте скумбрію підготовленою начинкою, стисніть половинки риби й щільно загорніть її у фольгу. Помістіть на деко і відправте в розігріту до 180° духовку на 40 хвилин.
Готову фаршировану скумбрію подавайте з картопляним гарніром, овочами та зеленню.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися