
11:42 5.122020
Салат із запеченого буряка з куркою
Цікаве
2339

Інгредієнти:
– буряк (середнього розміру) – 3 шт.,
– варене куряче філе – 400 г,
– часник – 3 зубчики,
– волоські горіхи – 50–80 г,
– сіль – за смаком,
– майонез – кілька столових ложок.
Спосіб приготування
Загорнути неочищений буряк у фольгу й помістити в розігріту до 200°C духовку на 45–50 хвилин. Дати коренеплоду охолонути, зняти шкірку та нарізати невеликими кубиками. Так само зробити з куркою. Подрібнити часник.
Горіхи дрібно нарізати, злегка обсмажити на сухій сковороді, а потім разом із сіллю та майонезом додати до підготовлених інгредієнтів і перемішати.
Смачного!

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У мерії Берегова вшанували журналістів та поліграфістів
17:48
В Ужгороді розшукали зниклого хлопчика
16:40
В Ужгороді патрульні затримали грабіжників по гарячих слідах
15:51
Чоловіка, який узяв $10 тисяч за переправлення через кордон на Закарпатті, увʼязнили на 5 років
15:34
На Закарпатті затримали двох чоловіків з Харківщини, які 14 днів шукали кордон
14:29
Ужгородка хотіла відрізати вухо чоловіку, а на Тячівщині студент поламав хлопцю щелепу
13:40
«Кора життя» – виставка робіт Володимира Павлишина в Мукачеві
12:52
На Закарпатті оголошено штормове попередження
12:39
За 5 місяців 2025 року на Закарпатті сплатили понад 10,5 млн грн туристичного збору
11:33
На Закарпатті попрощалися з полеглим Героєм Святославом Рубішем
10:41
Всі новини
Головне
Публікації
У мерії Берегова вшанували журналістів та поліграфістів
17:48
Ужгородка хотіла відрізати вухо чоловіку, а на Тячівщині студент поламав хлопцю щелепу
13:40
На закарпатських ринках з’явилися черешні. Які ціни
18:13
Почалися канікули. Куди краянам подіти дітей
16:11
У Берегові День національної єдності вшанували виставкою та мистецьким фестивалем «Палетта талантів»
12:31
Всі Публікації
Фото
Відео