
11:42 5.122020
Салат із запеченого буряка з куркою
Цікаве
2239

Інгредієнти:
– буряк (середнього розміру) – 3 шт.,
– варене куряче філе – 400 г,
– часник – 3 зубчики,
– волоські горіхи – 50–80 г,
– сіль – за смаком,
– майонез – кілька столових ложок.
Спосіб приготування
Загорнути неочищений буряк у фольгу й помістити в розігріту до 200°C духовку на 45–50 хвилин. Дати коренеплоду охолонути, зняти шкірку та нарізати невеликими кубиками. Так само зробити з куркою. Подрібнити часник.
Горіхи дрібно нарізати, злегка обсмажити на сухій сковороді, а потім разом із сіллю та майонезом додати до підготовлених інгредієнтів і перемішати.
Смачного!

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Закарпатті митники виявили партію незадекларованих підакцизних товарів для вейпінгу
11:33
У греко-католицькій церкві Перечина вірники приклонилися Плащаниці
11:04
Екологічна прокуратура розпочала кримінальне провадження через незаконну рубку в Карпатських пралісах
10:05
Послугами Закарпатської обласної служби зайнятості з початку року скористалися 4,2 тисячі шукачів роботи
09:45
Закарпатські гандболістки переможно завершили І етап змагань
09:21
Великоднє свято у «Дорозі життя»
08:52
У Тур’є-Реметах відкрилася ексклюзивна виставка писанкових дерев. Фото
18:44
На Мукачівщині горіла надвірна споруда
17:51
В Ужгороді попрощалися із захисником Сергієм Готрою
17:15
Підробляв євро: на Закарпатті судитимуть фальшивомонетника
16:42
Всі новини
Головне
Публікації
У греко-католицькій церкві Перечина вірники приклонилися Плащаниці
11:04
Закарпатські гандболістки переможно завершили І етап змагань
09:21
Великоднє свято у «Дорозі життя»
08:52
М'яч «Ференцвароша» для доброї справи – КМКС ІС оголосила аукціон
16:23
Мукачівець вишиває великодні серветки
15:09
Всі Публікації
Фото
Відео