34146
11:42 5.122020

Салат із запеченого буряка з куркою

Цікаве 2393

Інгредієнти:

– буряк (середнього розміру) – 3 шт.,

– варене куряче філе – 400 г,

– часник – 3 зубчики,

– волоські горіхи – 50–80 г,

– сіль – за смаком,

– майонез – кілька столових ложок.

Спосіб приготування

Загорнути неочищений буряк у фольгу й помістити в розігріту до 200°C духовку на 45–50 хвилин. Дати коренеплоду охолонути, зняти шкірку та нарізати невеликими кубиками. Так само зробити з куркою. Подрібнити часник.

Горіхи дрібно нарізати, злегка обсмажити на сухій сковороді, а потім разом із сіллю та майонезом додати до підготовлених інгредієнтів і перемішати.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Ілля з Грузії вирощує під Ужгородом в'єтнамські кабачки
16:25
Відбулася зустріч для рідних бійців 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, які зникли безвісти або потрапили в полон
15:54
На Хустщині затримали водія, який у стані сп’яніння скоїв аварію з потерпілими
15:37
У Малих Геївцях у день храмового свята відбулася фотовиставка
15:20
За добу вогнеборці Закарпаття загасили 3 пожежі сухої рослинності
15:03
Цьогоріч на Закарпатті зафіксували 2 741 неправдивий виклик поліції
14:46
На Закарпатті триває ІХ міжнародний футбольний турнір на честь Андрія Гаваші
14:29
Мирослав Пацкан: Закарпаття – це форпост підтримки під час війни, а втечі від мобілізації є загрозою довіри до правоохоронної системи регіону
14:12
Голкіпер та тренер ФК «Ужгород» потрапили до символічної збірної 4-го туру Другої ліги України
13:55
Головний тренер ГК «Карпати» Борис Петровський: «Багато втрат, але намагаємося налагодити колектив»
13:38
Всі новини
Головне