Курячі рулети із сиром та чорносливом
Інгредієнти:
– 2 шт. курячого філе,
– 50 г волоських горіхів,
– 80–100 г чорносливу,
– 160 г сиру,
– 1 ст. л. соняшникової олії,
– за смаком сіль та перець.
Спосіб приготування
Куряче філе вимийте і висушіть паперовим рушником. Видаліть плівки та жир, якщо він є, а також маленьку частинку. Надріжте підготовлене філе з товстого краю, не доходячи до кінця 1,5 см.
Розкрийте куряче філе книжкою. Накрийте харчовою плівкою і відбийте плоскою стороною молотка, щоб не пошкодити та не розірвати волокна м’яса.
Посоліть і поперчіть за смаком. Наріжте чорнослив тонкими смужками. Розкладіть його по всьому шматку філе. Подрібніть волоські горіхи будь-яким зручним способом і розподіліть зверху наступним шаром.
Натріть на крупній тертці сир і посипте по всій площі філе. Загорніть пласт із начинкою в тугий рулет.
Зв’яжіть його кулінарною ниткою. Так само приготуйте другий рулет. Перекладіть філе у форму для випікання, застелену пергаментом, і скропіть 1 ст. л. соняшникової олії.
Випікайте в духовці при температурі 180°С протягом 30 хвилин. Зніміть кулінарну нитку з готових рулетиків і наріжте порційними шматочками. Подаючи на стіл, посипте подрібненими в ступці горіхами.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися