33668
10:19 17.102020

Традиційні тефтелі

Цікаве 3417

Інгредієнти:

– свинина – 400 г,

– цибулина – 1 шт.,

– часник – 1 зубчик,

– рис довгозернистий – 100 г,

– борошно – за смаком,

– яєчний білок – 1 шт.,

– сіль і перець – за смаком.

Спосіб приготування

Рис промиваємо та відварюємо до напівготовності. М’ясо перемелюємо на середній решітці двічі. Фарш відбиваємо. Нарізаємо цибулю, відтискаємо сік. У фарш додаємо цибулю, розчавлений часник, сіль і перець. Змішуємо фарш із рисом, додаємо ледь збитий яєчний білок, все добре перемішуємо.

Із фаршу ліпимо тефтелі. Паніруємо в борошні двічі. Обсмажуємо тефтелі на пательні до утворення щільної скоринки.

Тефтелі випікаємо при температурі 160 градусів 10-15 хвилин. При подачі на стіл – заливаємо журавлиним соусом.

Журавлиний соус

Інгредієнти:

– журавлина – 250 г,

– цукор – 75 г.

Спосіб приготування

Ягоди висипаємо в сотейник, тиснемо, варимо, помішуючи, поки ягоди не пустять сік і не почнуть трохи закипати.

Додаємо цукор. Знімаємо соус із вогню і проціджуємо.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах