33488
10:36 2.102020

Пряний мармелад із гарбуза

Цікаве 2000

Інгредієнти:

– апельсин – 1 шт.,

– апельсиновий сік – 100 г,

– ваніль – за смаком,

– родзинки – 60 г,

– лимон – 1 шт.,

– цукор – 150 г,

– гарбуз – 1 кг,

– яблучний оцет – 100 мл.

Спосіб приготування

Наріжте гарбуз кубиками. На тертці натріть цедру з апельсина та лимона. З лимона вичавіть сік, а з апельсинів зніміть білу м’якоть та виокремте філе.

У каструлю з товстим дном висипте цукор, додайте апельсиновий сік, а також сік з одного лимона, яблучний оцет і цедру цитрусових. Також викладіть філе апельсина, родзинки, розрізаний навпіл стручок ванілі й гарбуз. Доведіть до кипіння на середньому вогні.

Зменшіть вогонь і варіть, час від часу помішуючи, 45-50 хвилин. Остудіть і перекладіть у блюдо чи стерилізовані скляні банки, поставте в холодильник на 6-8 днів.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах