Гречаники з фаршем у духовці
Інгредієнти:
– вода – 1 склянка,
– гречка – 1 склянка,
– цибуля ріпчаста – 4 шт.,
– олія соняшникова – 50 мл,
– мелений чорний перець – за смаком,
– морква – 1 шт.,
– свинячий фарш – 1 кг,
– сіль – 1 ч. л.,
– яйце – 1 шт.
Спосіб приготування
Ретельно помийте гречку водою, замочіть у воді до набрякання. Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на грубій тертці. Обсмажте овочі на олії до золотистої скоринки.
У свинячий фарш додаємо яйце, сіль та перець – перемішуємо. Зливаємо зайву воду з гречки та додаємо її до фаршу й вимішуємо. З’єднайте всю масу з овочами та ще раз ретельно вимішайте всі інгредієнти.
На деко для запікання гречаників вилийте гарячу воду та в неї викладайте сформовані круглі смаколики. Випікайте гречаники в духовці, розігрітій до 190 градусів, 60 хвилин.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися