12:29 17.072020
Паштет із буряка
Цікаве
6316

Інгредієнти:
– буряк – 200 г,
– морква 50 г,
– часник – (зубці) 4 шт.,
– чилі – 1/2 шт.,
– оливкова олія – 1 ст. л.,
– гарбузове насіння – 3 ст. л.,
– окріп – 100 мл,
– перець, сіль,
– паприка мелена,
– цедра з одного апельсина.
Спосіб приготування
Потрібно підготувати всі овочі. Видалити серцевину з перцю чилі. Скропити овочі оливковою олією. Загорнути у фольгу і запекти в духовці. Дати охолонути овочам, почистити від шкірки.
Насіння гарбузове залити окропом. Дати настоятись 10 хв. Потім зливаємо зайву вологу. З’єднуємо запечені овочі й насіння, додаємо спеції й збиваємо блендером. Подавати зі смачними тостами.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
В Ужгороді нетверезий водій спричинив ДТП на парковці торгового центру
08:30
Заява ТУКЗ-КМКС щодо затримання студентів у ТЦК
20:19
«Таємниця роду Другетів»: містичний квест в Ужгородському замку
18:00
На Закарпатті триває розроблення Схеми планування території області
17:40
Усіх, хто досліджує культурну спадщину, Ужгородський скансен запрошує на конференцію
17:21
На Закарпатті аудитори зупинили неефективні витрати під час закупівель на понад 117 мільйонів гривень
16:56
Квести для дітей проводять в Ужгородському замку
16:35
У Мукачеві попрощалися із загиблим воїном Тіберієм Полянським
16:05
Моніторинг радіаційної безпеки: стабільна ситуація на Закарпатті
15:43
У Виноградові тимчасово перекриють вулицю Миру
15:18
Всі новини
Головне
Публікації
Заява ТУКЗ-КМКС щодо затримання студентів у ТЦК
20:19
Друга ліга України з футболу: «Вільхівці» перемагають, «Ужгород» програє
10:34
Закарпатські ватерполісти поступилися колективам із сусідньої області
13:56
Село Малий Раковець має власні звичаї і традиції вшанування пам'яті померлих
12:33
Закарпатські баскетболісти залишаються непереможними
12:01
Всі Публікації
Фото
Відео