Минтай в томатному соусі
Інгредієнти:
– 400 г філе минтая,
– 1 шт. цибулі-порей,
– 1 шт. моркви,
– 1 шт. буряка,
– 1 ст. л гірчиці солодкої,
– 1 стакан томатів,
– за смаком сіль та перець.
Спосіб приготування
Духовку розігрійте до 180 градусів. Моркву очистіть і поріжте кружечками завтовшки близько 5 мм. За бажанням ви можете збільшити кількість моркви і подати її в якості гарніру.
Буряк почистіть і половину поріжте тонкими кружечками. Другу половину буряка залиште для подачі. Цибулю порей помийте і поріжте кружечками завтовшки 5 мм.
Розморожене філе минтая поріжте великими шматками, посоліть і поперчіть за смаком.
Викладіть на дно форми для запікання порізані овочі, а зверху викладіть шматки риби.
Відкрийте банку з томатами, перекладіть до миски і розчавіть виделкою. Залийте томатною сумішшю рибу і поставте в розігріту духовку на 20 хвилин. Для подачі приготуйте соус. Потріть другу половину буряка на крупній тертці і змішайте з 1 ст. л. солодкої гірчиці.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися