Курячий рулет
Інгредієнти:
– курячі стегна – 5 шт.,
– яблука – 4 шт.,
– волоські горіхи – 50 г,
– гарбузове насіння – 30 г,
– лимонний сік – 1 ст. л.,
– сушений імбир, чебрець – за смаком.
Спосіб приготування
Зрізаємо м’ясо з кісток, викладаємо його між двома листами харчової плівки і за допомогою качалки злегка відбиваємо.
Вистилаємо харчовою плівкою робочу поверхню, на неї викладаємо лист пергаменту. Потім шматочки м’яса викладаємо на пергамент так, щоб краї кожного шматочка заходити один на одного.
Збризкуємо м’ясо лимонним соком, перчимо, заправляємо сушеним імбиром і чебрецем.
Яблука нарізаємо скибочками. Викладаємо посередині на м’ясний пласт. Посипаємо подрібненими горіхами та насінням. Загортаємо в тугий рулет. Запечатуємо краї харчової плівки, затягуючи рулет, як цукерку.
Викладаємо рулет (у плівці) в глибоке деко, наливаємо воду (вона повинна доходити до середини рулету) і запікаємо в розігрітій до 180°С духовці 40 хвилин.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися