29565
15:46 6.112019

Биточки з печінки

Цікаве 2780

Інгредієнти:

– свиняча печінка – 500 г,

– яйця – 1-2 шт.,

– пшеничне борошно – 4 ст. л.,

– цибуля ріпчаста – 1 шт.,

– сіль – 1 ст. л.,

– перець чорний мелений – 1 ч. л.,

– соняшникова олія – 2-3 ст. л.

Спосіб приготування

Добре промийте печінку, а потім обсушіть паперовим рушником. Наріжте невеликими шматочками завтовшки 7-10 мм.

Оберніть печінку з двох боків харчовою плівкою. Відбийте молоточком спочатку з одного боку, а потім з іншого. Посоліть і поперчіть печінку з двох боків. На дрібній тертці натріть одну велику цибулину. Отриманою кашею обмажте м’ясо з одного боку.

Вбийте яйце в миску і ретельно розколотіть, додайте столову ложку води та перемішайте. Посоліть і поперчіть за смаком.

Тепер робимо для наших биточків подвійне панірування. Спочатку занурте шматочок печінки в борошно, потім в яйце і ще раз у борошно.

Добре розігрійте сковороду, щоб там не залишилося вологи. Влийте трохи соняшникової олії і поступово викладайте печінку.

Накривати кришкою не потрібно, обсмажуйте на середньому вогні протягом 20-ти хвилин. Через 1-2 хвилини перевертайте биточки на інший бік.

Проткніть відбивну виделкою, якщо кров не йде, тоді вона готова.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах