Биточки з печінки
Інгредієнти:
– свиняча печінка – 500 г,
– яйця – 1-2 шт.,
– пшеничне борошно – 4 ст. л.,
– цибуля ріпчаста – 1 шт.,
– сіль – 1 ст. л.,
– перець чорний мелений – 1 ч. л.,
– соняшникова олія – 2-3 ст. л.
Спосіб приготування
Добре промийте печінку, а потім обсушіть паперовим рушником. Наріжте невеликими шматочками завтовшки 7-10 мм.
Оберніть печінку з двох боків харчовою плівкою. Відбийте молоточком спочатку з одного боку, а потім з іншого. Посоліть і поперчіть печінку з двох боків. На дрібній тертці натріть одну велику цибулину. Отриманою кашею обмажте м’ясо з одного боку.
Вбийте яйце в миску і ретельно розколотіть, додайте столову ложку води та перемішайте. Посоліть і поперчіть за смаком.
Тепер робимо для наших биточків подвійне панірування. Спочатку занурте шматочок печінки в борошно, потім в яйце і ще раз у борошно.
Добре розігрійте сковороду, щоб там не залишилося вологи. Влийте трохи соняшникової олії і поступово викладайте печінку.
Накривати кришкою не потрібно, обсмажуйте на середньому вогні протягом 20-ти хвилин. Через 1-2 хвилини перевертайте биточки на інший бік.
Проткніть відбивну виделкою, якщо кров не йде, тоді вона готова.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися