Салат із курки з виноградом
Інгредієнти:
– 500 г курячого філе,
– 4 яйця,
– 150 г твердого сиру,
– 300 г білого винограду,
– 50 г волоських горіхів (можна мигдаль або кедрові),
– зелень (петрушка, м’ята),
– 2 ст. ложки майонезу,
– 1 ст. ложка олії,
– щіпка карі,
– сіль за смаком.
Спосіб приготування
Куряче м’ясо відваріть до готовності, остудіть і поріжте дрібними кубиками. У сковороді розігрійте олію і викладіть у неї курку. Посоліть, додайте карі і обсмажте, помішуючи, приблизно 5 хвилин до утворення золотистої скоринки.
Зваріть накруто яйця і дрібно поріжте. Горіхи обсушіть на сковороді, очистіть і подрібніть. Сир потріть на крупній тертці. Зелень подрібніть. Виноград розріжте навпіл.
Змішайте усі інгредієнти салату: курку, виноград, яйця, горіхи, сир, зелень і заправте майонезом.
Поставте салат у холодильник на 2 години, щоб він настоявся.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися