Крем-суп із білих грибів
Інгредієнти:
– 400 г білих грибів,
– 2 цибулини,
– 50 г вершкового масла,
– 2 склянки курячого бульйону,
– 1 ст. жирних вершків,
– сіль, молотий перець за смаком.
Спосіб приготування
Подрібніть цибулю. Гриби промити, просушити і нарізати. В глибокій сковороді розтопити половину масла і обсмажити цибулю до золотистого кольору. Додайте гриби. Смажте ще 5 хвилин.
У каструлю вилийте бульйон і покладіть обсмажену цибулю з грибами. Варіть на середньому вогні протягом 15-20 хвилин. Потім перелийте суп у блендер і подрібніть усе до стану пюре. За необхідності та бажання – процідіть.
Після цього поверніть суп-пюре в каструлю і доведіть до кипіння. Додайте вершки, приправте спеціями за смаком. Потримайте ще на невеличкому вогні хвилин п’ять, постійно помішуючи. Прикрасьте зеленню. І ароматний, надзвичайно смачний суп готовий.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися