28820
14:35 11.092019

Крем-суп із білих грибів

Цікаве 1994

Інгредієнти:

– 400 г білих грибів,

– 2 цибулини,

– 50 г вершкового масла,

– 2 склянки курячого бульйону,

– 1 ст. жирних вершків,

– сіль, молотий перець за смаком.

Спосіб приготування

Подрібніть цибулю. Гриби промити, просушити і нарізати. В глибокій сковороді розтопити половину масла і обсмажити цибулю до золотистого кольору. Додайте гриби. Смажте ще 5 хвилин.

У каструлю вилийте бульйон і покладіть обсмажену цибулю з грибами. Варіть на середньому вогні протягом 15-20 хвилин. Потім перелийте суп у блендер і подрібніть усе до стану пюре. За необхідності та бажання – процідіть.

Після цього поверніть суп-пюре в каструлю і доведіть до кипіння. Додайте вершки, приправте спеціями за смаком. Потримайте ще на невеличкому вогні хвилин п’ять, постійно помішуючи. Прикрасьте зеленню. І ароматний, надзвичайно смачний суп готовий.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Воловеччині чоловік катував товариша, а на Тячівщині хотів заколоти знайомого вилами
20:36
У Хустському районі внаслідок зіткнення легковика та автобуса одна людина загинула та ще одна травмувалась
20:23
На Мукачівщині вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку
20:11
На Закарпатті дві великі прийомні родини отримали нове житло
19:59
Академічний естрадно-духовий оркестр запрошує закарпатців на концерт
19:21
У Берегові триває турнір з боксу
19:11
Переправляли до Румунії двох «клієнтів» за 8 тисяч доларів США – на Закарпатті затримали спільників
16:02
В Мукачеві притягнули до відповідальності чоловіка, який кермував напідпитку та пропонував хабар
15:58
Ужгородські баскетболісти зустрінуться з лучанами та рівнянами
15:51
Довічне позбавлення волі отримав депутат, який підірвав гранати під час засідання сільради на Закарпатті
14:11
Всі новини